Acıpayam'da Eğitime Destek Devam Ediyor

Acıpayam'da Eğitime Destek Devam Ediyor

Acıpayam Belediyesi, ilçe merkezi ve mahalleler içinde bulunan okullarda, öğrencilerin daha nitelikli bir ortamda eğitim alabilecekleri fiziksel şartları sağlamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

A+A-

Acıpayam Belediyesi, okulların bahçe ve peyzaj düzenlemesi, kilit parke taşı döşeme, asfaltlamanın yanında, tadilat, kitap v.b yardımlarda bulunarak eksikliklerini  gideriyor.

 

Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesinin bahçelerine kilit parke taşı döşeme,  Osman Manisalı İlkokuluna bahçe-peyzaj düzenlemesi, Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde asfalt atımı yapılırken, mahallelerdeki okullara da destekler sağlandı.

 

OKULLARIMIZIN YANINDAYIZ

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ''İmkânlarımız çerçevesinde Belediye olarak her zaman eğitime destek olmaya çalıştıklarını belirterek,eğitime büyük önem veriyoruz.  Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz.

 

Eğitimin desteklenmesi adına okullarımızda öğrencilerimizin rahat bir şekilde eğitim almalarını sağlamak için ihtiyaç duyulan okul bahçelerimizi kilit taşı ile kaplıyoruz. Bugüne kadar birçok okulumuzda asfaltlama,peyzaj  düzenleme ve kilit taşı döşeme çalışmaları yaptık. Bu desteklerimiz sadece kilit taşı ile sınırlı kalmıyor.  İlçe merkezimiz ve mahallelerimizdeki okullarımıza bundan sonra da desteklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.