Acılar İçinde Yardım İstedi

Acılar İçinde Yardım İstedi

Pamukkale İlçesi Gökpınar Mahallesinde tek başına yaşamakta olan 61 yaşındaki Hamide Çavdar’ın öldürüldüğü ortaya çıktı.

A+A-

Olay bu sabah saat 03.00 sularında Pamukkale İlçesi Gökpınar Mahallesi-Acıpayam karayolu kenarındaki bir apartmanda gerçekleşti. Apartmanın 1. katındaki dairesinde tek başında ikamet eden , 1 oğlu ve 1 kızı bulunan şeker hastası memur emeklisi 61 yaşındaki Hamide Çavdar'ın dairesinden bağrışma sesleri geldi. Hamide Çavdar, evinin balkonunda vücudunun çeşitli yerinden defalarca bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Yaşlı kadının kanlar içinde kendini balkona atıp yan tarafta hizmet vermekte olan akaryakıt istasyonu çalışanlarından yardım talep ettiği öne sürüldü. Kadına yardım için gidenlerin, iki kişinin olay yerinden koşarak kaçtığını gördüklerini ancak yetişmediklerini söyledikleri ifade edildi.

 

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı açamayınca itfaiyeye haber ettiler. Olay yerine gelmiş olan itfaiye ekipleri kapıyı kırıp eve girdiler. Balkonda yaşlı kadını kanlar içinde ve defalarca bıçaklanmış halde bulan polis ekipleri, durumu olay yeri inceleme ekibine bildirdi.

Kapıda Zorlama Yok

Evin kapısında herhangi bir zorlama izine denk gelmeyen ekipler, korkunç cinayeti kim ya da kimlerin işlediğini bulmak için çalışma başlattılar. Savcının da incelemesinin ardından yaşlı kadının cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna sevk edildi.

 

Çavdar'ın dairesine balkondan girmiş olan kişilerin, evvela apartmanın güvenlik kamerası kablolarını kestiği, daha sonra zemin katta bulunan düğün salonunun çatısından yürüyerek, Çavdar'ın dairesine klima motorundan tırmanıp çıktıkları sanılıyor.

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturması devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.