Abdülkadir Uslu İle Devam

Abdülkadir Uslu İle Devam

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR) 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

A+A-

Kurula saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Genel Kurulda Genel Başkan Abdülkadir Uslu ve yönetimi güven tazeledi. Tek liste ile girilen seçimde emekli öğretmen şair-yazar Mehmet Aslan yönetim kuruluna, emekli öğretmen şair Kadir Yatağan Denetim kuruluna giren yeni isimler arasındaydı.

Etkinlikler Devam Edecek

Genel kurulun ardından konuşma yapan Abdülkadir Uslu üyelere teşekkürlerini sundu. YAZ-AR-BİR’in yakaladığı ivmeyi sürdüreceğini belirten Uslu, seviyeli, düzeyli etkinliklerin programladığı gibi devam edeceğini, hizmet içi eğitim diye yorumlanan atölye çalışmalarının da süreceğini, her ayın ilk cumartesi günü gerçekleştirilen “Şiirini Al da Gel! Denizli Şiir Günü” türkü ve şiir dinletilerinin de genişletilerek devam edeceğini söyledi.

YAZ-AR-BİR’in nitelikli yazarların, şairlerin, sanatçıların olduğu bir dernek olduğunu belirten Uslu, yeni üye kaydında hassasiyetlerinin süreceğini, başardıkların mensubiyet duygusu üst düzeyde olan değerli arkadaşlarla mümkün olduğunu ifade etti ve destekleri ve katkıları için yönetim ve denetim kurulu adına teşekkür etti. Başarı birliğin sonucudur, diyen Uslu, Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın diyerek sözlerini tamamladı.

Genel kurulun ardından toplanan yeni yönetim ve denetim kurulu görev dağılımında bulundu. Abdülkadir Uslu başkanlığında yönetim kurulu ve denetleme kurulu görev dağılımı şöyle oldu:

Yönetim Kurulu:

Abdülkadir Uslu (Genel Başkan), Hüsamettin Tat (Genel Başkan Yardımcısı), Sadık Dağdeviren(Genel Sekreter), Reyhan Pervanlar Karaalp (Muhasip Üye), Mehmet Aslan (Üye).

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

Ali Tuluk, İsmail Gökçe, Abdullah Aksoy, Melahat Kuzu, Mustafa Demirci

Denetleme Kurulu:

Yakup Pekel (Başkan), Kadir Yatağan (Başkan Yardımcısı), Enver Bilki (Üye)

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler:

Fatma Uçarlar, Ahmet Sarı, Ünal Şöhret Dirlik.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.