AB Heyeti DTO'da  Ağırlanacak

AB Heyeti DTO'da Ağırlanacak

Denizli Ticaret Odası AB Büyükelçilerinin ağırlanacağını büyük buluşmaya hazırlanıyor. Başkan Erdoğan, hazırlıkların tamamladığını belirtti.

A+A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’nin önümüzdeki hafta bir ilke daha ev sahipliği yapacağını belirtti. Erdoğan, Avrupa Birliği ülkeleriyle ilişkileri çok önemsediklerini, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Dr. Christian Berger’le beraberinde Türkiye’de görev yapan AB ülkelerine mensup Büyükelçileriyle eşlerinin, Pazartesi günü Denizli’de olacağını, bir dizi ziyaret ve temaslar yapacaklarını, Denizli Ticaret Odası’nda da Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası başta olmak üzere oda başkanları ve iş dünyasının değişik sektörlerinden temsilciler ve iş adamları ile konukları ağırlayacaklarını, bunun yanında karşılıklı fikir alışverişinde bulunacaklarını, geniş katılımlı bir toplantının olacağını, 2 gün Denizli2de kalacak olan heyetin ve toplantının içerik ve katılımın yoğunluğu bakımından Denizli’mizde bir ilk olacağını dile getirdi.

Heyet 40 Kişilik

Yaygın medya gruplarının temsilcilerinin de olacağı heyetin 40 kişiden meydana geldiği ifade edildi. Misafir ülkelerden katılımda bulunacak olan büyükelçileriyle heyette yer alacak olan isimler ise şu şekilde:



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.