9 Milyon TL Arttı

9 Milyon TL Arttı

Milli Piyango’nun yılbaşı çekiliş heyecanı yaklaşmaya başladı. Herkes tarafından merak edilen büyük ikramiye ise belli oldu.

A+A-

Alınan bilgilere göre 31 Aralık 2018’de gerçekleştirilecek yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 70 milyon TL. Büyük ikramiyenin yanında  1 tane 7 milyon TL, 10 tane 1 milyon TL, 30 tane de 100 bin TL’lik ikramiye verilecek. Yılbaşı çekilişinde en büyüğü 70 milyon TL, en küçüğü ise 70 TL olmak üzere toplamda 2 milyon 950 bin 905 tane ikramiye dağıtılacak. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi çerçevesinde ödenecek toplamda ikramiye tutarı ise 390 milyon 910 bin TL olacak. Tam bilet 70 TL, yarım bilet 35 TL, çeyrek bilet de 17,5 TL’den satışa sunulacak.

29 Kasım’da Piyasada

Yılbaşı özel çekiliş biletlerinin ise 29 Kasım Perşembe gününden sonra piyasaya sürüleceği ifade edildi. Vatandaşlara daha yaygın hizmet verilmesi ve kağıt kullanımında tasarruf sağlanması için 29 Temmuz 2018 çekilişinden geçerli olmak üzere Milli Piyango biletlerinin sayısal oyun bayilerinden de satışına başlandı. Bu çerçevede vatandaşlar yılbaşı özel çekilişinde, seyyar ve sabit bayilerden geleneksel olarak basılı Milli Piyango biletlerini alabilecekler. Yurt çapında sayıları 5 bin civarında olan sayısal oyun bayilerindeki oyun makinelerinden de temin edebilecek.

Geçen sene 61 milyon olan büyük ikramiye, bu sene  9 milyon lira TL artıp 70 milyona çıktı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.