8 Ekip Aralıksız Çalışıyor

8 Ekip Aralıksız Çalışıyor

Pamukkale İlçesi’nde etkisini gösteren kar yağışıyla başlayan mücadele, Pamukkale Belediyesi ekiplerince aralıksız sürdürüldü.

A+A-

8 ekip yolların açık kalması için aralıksız çalışma yaparken Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Başta Cankurtaran ve Karataş olmak üzere şehir merkezindeki yolların açık kalması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Kenti etkisi altına soğuk ve yağışlı hava dün akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Şehir merkezinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri teyakkuza geçti. Özellikle kentin yüksek mahalleleri olan Cankurtaran ve Karataş ile şehir içindeki Tekke, Gökpınar, Zümrüt, Kervansaray, Zeytinköy, Karakurt ve Pınarkent mahallelerinde ekipler çalışmalara başladı. 5 kepçe, 5 tuzlama ve 3 küreme tuzlama aracından oluşan 8 ekip yolların açık kalması için yoğun çaba sarf etti. Çalışmalar gece yarısından sonra da devam ederken, Pamukkale genelinde tüm yollar açık kaldı.

EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞTI

İlçenin özellikle yüksek kesimlerinde, ana arter ve ara sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını kar yağışının başlamasıyla birlikte başladıklarını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kar yağışının vatandaşlarımızın günlük hayatlarını olumsuz etkilememesi için, sorumluluk alanımızdaki yerlerde karla mücadele çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi. Başkan Gürlesin, meteorolojiden gelen bilgiler doğrultusunda Pamukkale Belediyesi ekiplerini sürekli hali hazırda beklettiklerini belirterek, kent merkezinde ve yoğun olarak yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışıyla birlikte ekiplerin kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sabaha kadar sürdürdüklerini ifade etti. Yüksek kesimlerde ekiplerin halen hazırda beklediğini, birçok yerde de tuzlama çalışmalarına devam edildiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.