7 Bin Öğrencinin En Mutlu Anı

7 Bin Öğrencinin En Mutlu Anı

PAÜ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Genel Mezuniyet Töreni’nde ortalama 7 bin öğrenci mezuniyet coşkusunu yaşadı.

A+A-

PAÜ Yönetimi’nin ve Mezuniyet Töreni Koordinasyon Kurulu’nun yaptığı PAÜ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Genel Mezuniyet Töreni, PAÜ Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Törenin sunumunu tanınmış ekran yüzü Gökay Kalaycıoğlu ve sunucu Tuğçe Sarıkaya yaptı.


Programa Vali Hasan Karahan,  Vekil Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci ve Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, çok sayıda il protokolü üyesi, akademisyenler, Pamukkale Üniversitesi idari personeli, mezun öğrenciler ve aileleri katılımda bulundular.

Geleceğin Ümidi Çiçekler

Açılış konuşmasında Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, eğitimin öneminden bahsederek eğitimli insanların üretmiş olduğu ölçüde toplumlarına güç kattığını anımsatırken mezun olan öğrencilere, Atatürk’ün deyişiyle ‘Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri’ Bugün, bir bitiş değil birçok başlangıcın yaşandığı gündür. Var olan becerilerinizi geliştirmek ve yeni beceriler kazanmak için kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz.’’ Şeklinde hitap etti.

Ülkemizi Güzel Noktalara Getirin

Törende konuşan Vekil Sema Ramazanoğlu  insan oldukça, eğitim hayatının da sürdüğünü, İnşallah eğitim kademelerinde elde edilen bilgileri taze tutup, ülkeyi dünyada daha iyi noktalara getireceklerinin ve tüm  mezunlarımızı, onları yetiştiren hocaları, değerli anne ve babalarını yürekten kutladığını belirtti.

Pamukkale Üniversitesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Genel Mezuniyet Töreni’ninde konuşan Vali Karahan ise zorlu bir maratonun sonuna geldiklerini, çok şükür eğitimlerini Denizli gibi sakin, huzurlu bir şehirde tamamladıklarını, bundan sonra Türkiye’nin, belki de dünyanın 4 bir tarafından insanlığa hizmet edeceklerini söyledi.

Konuşmalardan sonra 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Genel Mezuniyet Töreni, okullarında dereceye giren öğrencilere protokol üyelerince başarı belgesi ve hediye takdimi ile sürdü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.