7. Futbol Şöleni Şampiyonu Ödülünü Aldı

7. Futbol Şöleni Şampiyonu Ödülünü Aldı

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası’nın finali yapıldı.

A+A-

Pamukkale ilçesinde 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası’nda mutlu sona erişen takım final grubunu zirvede bitiren Zümrüt mahallesini temsil eden Zeytinköy Zümrütspor oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 44 takımın içinden ilk sıraya ulaşarak şampiyon olan takımı kutladı ve gençlerin spor yapmasına teşvik etmek ve mahaller arasında kaynaşmayı sağlamak için yapılan turnuvaların senede 2 defa yapılmaya devam edeceğini dile getirdi.

 

Pamukkale Belediyesi’nin ilk defa 2015 senesinin ilkbaharında yaptığı futbol şölenlerinin biri daha sonlandı. Pamukkale ilçesinde 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası ismi ile 31 mahalleden 44 takımın katılımıyla yapılan turnuvada şampiyonlar belirlendi. Eleme usulüyle gerçekleştirilen maçlar sonunda 3 takım final grubuna çıkmıştı. Grubun ilk maçı sonunda Karşıyaka Gençlergücü ile Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor takımları 4-4 berabere kalmışlardı. 2. maçta ise İstiklal Dost İstiklalgücü Karşıyaka Gençlergücü’nü 5-4 yendi. Turnuvanın şampiyonunu tespit eden maç Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor ile İstiklal Dost İstiklalgücü arasında PAÜ sahasında yapıldı. 2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen final maçını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de izledi. Büyük çekişmenin görüldüğü maçın ilk devresini 3-2 üstünlükle bitiren Zümrüt mahallesi temsilcisi Zeytinköy Zümrütspor maçı 6-4 kazanıp 4 puanla turnuvanın şampiyonluğuna ulaştı. 3 puanda kalan İstiklal Dost İstiklalgücü ikinci 1 puanı bulunan Karşıyaka Gençlergücü ise  3. oldu.

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

“Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın final maçından sonra ödüller yapılan tören ile verildi. 3. olan Karşıyaka Gençlergücü’nün kupa, madalya ve 3000 TL’lik hediye çekini Gençlik Hizmetleri Spor Pamukkale İlçe Müdürü Zafer Akçay sundu. 2. olan İstiklal Dost İstiklalgücü’nün 4000 TL’lik hediye çeki ve ödülleriniyse Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Türkay Gözlükaya ve Abdullah Sevinçli verdi. Müsabakalarda görevli olan hakemlerin bağlı olduğu Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şubesi’nin plaketini maçı da yöneten Denizli’nin FİFA kokartlı hakemi Sedef Aktan’a Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin takdim etti. Başkan Gürlesin, turnuvada attığı 13 golle gol kralı unvanını alan Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor’dan Hakan Şahin’e gol krallığı kupasını sundu. Karşılaşmalarda sağlıkçı olarak görev alan Serkan Güleçyüz de Başkan Gürlesin tarafından teşekkür plaketi alan isimler arasındaydı.  

 

ŞAMPİYONA 5000 TL’LİK HEDİYE ÇEKİ

Bu turnuvaya özel olarak Hürriyet Mahallesi’nin temsilen Genç Yeteneklerspor ismi ile katılımda bulunan takıma 17 yaş ortalaması sebebi ile 2000 TL’lik özel teşvik ödülü de Başkan Gürlesin takdim etti. Ödül töreninden sonra “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın şampiyonu ödülüne ulaştı. 44 takım arasından sıyrılıp mutlu sona ulaşan ve ismini şampiyonlar arasına yazdıran Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor takımına 5000 TLİ’lik hediye çeki, kupa ve madalyalarını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin takdim etti. Sporcuları tek tek kutlayan Başkan Gürlesin, kendilerinin ilçe çapında 30’a yakın halı saha yaptıklarını, bu turnuvalar ile sahaların kullanılmasını sağladıklarını, ama daha önemlisi gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını desteklediklerini, bunun yanında mahalleler arasında kaynaşmayı da bu turnuva ile sağladıklarını, 7.si tamamlanan turnuvada şampiyon olan Zümrüt mahallesini temsil eden Zeytinköy Zümrütspor’u ve dereceye giren takımları kutladığını, diğer tüm takımlara da turnuvaya katıldıkları için teşekkür ettiğini, 8. turnuvanın 2018 yılının Eylül ayında kayıtlarının başlayacağını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.