60 Saat Süren Eğitim Tamamlandı

60 Saat Süren Eğitim Tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nce meslek edindirme kursları çerçevesinde başlayan grafik tasarım kursu sonlandı ve kursiyerlere sertifikaları verildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından meslek edindirme kursları kapsamında başlatılan grafik tasarım kursu tamamlandı. Kursun bitmesi ile beraber Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde sertifika töreni yapıldı. Gerçekleştirilen törene, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ve kursiyerler katıldılar. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, gençlik meclisince meslek edindirme kursları kapsamında açılmış olan grafik tasarım kursunda yapılanları gördüğünde heyecanlandığını, haftada 2 gün olmak üzere toplam 60 saat devam eden eğitimle genç arkadaşların 3 ay kursa katıldıklarını, pek çok başarılı çalışmalar yaptıklarını, çok güzel eserleri ortaya çıkardıklarını belirtti ve kursun gençleri geliştirdiğini ve iş anlamında fayda sağlayacağını belirtti.

 

Kurslar devam edecek

 

Vatandaşlardan istek olduğu zaman ücretsiz olan bu eğitimlerin de süreceğini dile getiren Değirmenci, grafik tasarımın, hayalleri çizgiye dökebilmek olduğunu, grafik tasarımla hayallerin teknolojiyle buluşturulduğunu, yeni ve yaratıcı fikirlerin ortaya çıkabildiğini, bu kursun güzelliklere vesile olmasını, kurslardan memnun kalındıysa bunu çevrenizdekilerle paylaşmalarını belirten Başkan Değirmenci konuşmasından sonra kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.