6 Maçta 12 Puan

6 Maçta 12 Puan

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, kendi evinde ağırlamış olduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 73-53’lük net bir skorla geçti.

A+A-

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde Denizli’yi büyük bir başarı ile temsil eden ve henüz mağlubiyetle tanışmayan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, galibiyetlerine bir tanesini daha ekledi. PAÜ Spor Yerleşkesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u ağırlayan Denizli Basket, maçı 20 sayı farkla 73-53 kazandı.

Alınan bu skor ile Denizli Basket, 6. maçını da kazanıp zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

ATEŞDAĞLI, “DAHA DA İYİ OLACAĞIZ”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, maçtan sonra yapmış olduğu değerlendirmesinde, her geçen gün daha iyi bir takım olacaklarını, kendi evlerinde oynadıkları 3. maçı da kazanıp, toplamda 6 maçta 12 puan topladıklarını, evvela 6’da 6 yapan takımı kutladığını, iyi başladıkları ligde namağlup olarak yollarına devam ettiklerini, aldıkları galibiyet ile zirvedeki yerlerini sağlamlaştırdıklarını, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor maçına da iyi hazırlandıklarını, oynadıkları her maça iyi konsantre olduklarını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Bu maçta da sahaya basketbol adına doğruları yansıttık ve galibiyet aldık. İlk periyottan itibaren sağladığımız üstünlüğümüzü maç boyunca sürdürdük. Bu hafta ise maç oynamayacağız. 15 Aralık tarihinde Bornova Bossan maçının hazırlıklarını hafta içinde sürdüreceğiz. Deplasmanda oynayacağımız maçımızı da kazanarak galibiyet serimizi devam ettireceğiz”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.