5. Aşıklar Bayramı Coşkulu Geçti

5. Aşıklar Bayramı Coşkulu Geçti

Acıpayam Belediyesi tarafından organize edilmiş olan 5. Aşıklar Bayramı, Talip Özkan Kongre salonunda yapıldı.

A+A-

Türkiye’nin dört bir yanından gelmiş olan on Aşık sahnede fena kapıştı. Aşıkların atışmaları ve pratik zekaları izleyen herkese güzel anlar yaşattı.

Acıpayam Belediyesi'nin kültür hizmetlerinden olan ve beş senedir aralıksız devam eden Aşıklar Bayramı bu sene de aşıkların çok güzel atışmalarına sahne oldu. Programa ilçe protokolünün tamamına yakını katılımda bulundu. Acıpayam Kaymakamı, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve Daire müdürleri de programdaydılar.

Çok sayıda Acıpayamlı davetlinin de olduğu gecede eğlenceleri anlar yaşandı. Şölen sonunda Acıpayam kaymakamı ve belediye başkanı aşıklara birer plaket sundular. 5.Aşıklar Bayramını Ege'nin tek ozanı ozan Nihat sönmez organize etti.

.

Devam Ettireceğiz

Program ile alakalı konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan geleneğin 5 senedir aralıksız devam ettiğini, kültürümüze ait olan bu etkinliği yaparak Aşıklık geleneğinin devamı için bir katkı sağladıklarını, gençlere de bu geleneği tanıttıklarını, insanların bu etkinlikten mutlu olduklarını, böylece kendilerinin de mutluğu olduğunu ve gelecek senelerde de bu etkinliği devam ettirmeyi düşündüklerini dile getirdi.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.