4 Gün Önce Vefat Etmiş

4 Gün Önce Vefat Etmiş

Denizli'de, 7 katlı apartmanın sahibi 80 yaşındaki Ekrem Özcan, yalnız ikamet ettiği evinde ölü olarak bulundu.

A+A-

Hacı Kaplanlar Mahallesi 1066 sokaktaki 7 katlı Özcan Apartmanı'nın sahibi olan Ekrem Özcan'dan haber alamayan yakınları, bugün aynı binanın 2. katındaki, yaşadığı daireye gitti. Kapıyı çalmalarına rağmen açan olmayınca, yakınları polis ve çilingire haber verdi ve apartmana çağırdı.

Kapının açılması ile eve giren polis, Ekrem Özcan'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Polis ekiplerinin evde yapmış olduğu incelemeden sonra, Özcan'ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Özcan'ın en az 4 gün evvel öldüğü tahmin edilirken, vücudunda herhangi yara ya da darp izine rastlanmadığı belirtildi. Özcan'ın yaşlılığa bağlı sebepler ile öldüğü sanılırken, kesim ölüm nedeninin ise yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

MUHABBET KUŞU DA ÖLECEKMİŞ

Hiç evlenmediği öğrenilen ve evinde yalnız yaşayan Ekrem Özcan'ın ölümünden sonra yem ve su veren olmadığı için muhabbet kuşunun susuzluktan ve açlıktan ölmek üzere iken bulunduğu öğrenildi. Hayatını yitiren Özcan'dan geriye kalan muhabbet kuşunu sahiplenen akrabası Özgür Çelik, su ve yem verip, besledi. Olay ile alakalı soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.