34.Sarayköy Deve Güreşleri Muhteşemdi...

34.Sarayköy Deve Güreşleri Muhteşemdi...

34.Sarayköy Deve Güreşleri Muhteşemdi...

A+A-

Muhteşemdi...

34.Geleneksel Sarayköy Deve Güreşleri muhteşem bir gösteri le yapıldı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yüzlerce deve Sarayköy arenasında kıyasıya güreşti.

Sarayköy Belediyesinin düzenlediği ve 34.cüsü yapılan geleneksel deve güreşlerine on binlerce vatandaş akın etti. Havanın da güzel olmasını fırsat bilen deve güreşi severleri alanı hınca hınç doldurdu. Yoğun ilgi yüzünden zaman zaman izdihamlar yaşanmasına sebep oldu.

Sarayköy Belediyesinin muhteşem organizasyonuna yaklaşık 20 bin kişi izledi. Develer arena da kıyasıya mücadele ederken deve sahipleri de heyecanla eşlik etti.

34.Geleneksel Sarayköy Deve Güreşleri müsabakasında arena ve kenarları panayır yerine döndü. Arena kenarlarına kurulan masalarda vatandaşlar hem piknik yaptı hem de deve güreşlerini izledi.

ÖZBAŞ AÇILIŞ KONUŞMASI YAPTI

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş 34.Geleneksel Sarayköy Deve Güreşleri şenliklerinin açılış konuşmasında deve güreşlerinin Sarayköy ve çevresi için çok önemli bir etkinlik olduğunu  yıllardır da devam ettiğini dile getirdi. Emeği geçenlere tek tek teşekkür etti. Denizli'nin iş ve siyaset dünyasının da yoğun ilgi gösterdiği deve güreşlerine Denizli milletvekillerinden bazıları da iştirak etti. İlçe belediye başkanlarının da tamamına yakını deve güreşlerini izlemek işin Sarayköy'e geldi.

34.Geleneksel Sarayköy Deve Güreşlerine katkı koyanlara Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından plaketle ödüllendirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.