30 Bin Metrekare Asfalt Yol Yapımı Gerçekleştirilecek

30 Bin Metrekare Asfalt Yol Yapımı Gerçekleştirilecek

30 Bin Metrekare Asfalt Yol Yapımı Gerçekleştirilecek

A+A-

“Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganıyla önemli çalışmalara imza atan Pamukkale Belediyesi, 68 mahallesinin tamamına dokunmaya devam ediyor. Sadece Denizli’de değil Türkiye’ye örnek olacak projelerle dikkatleri üzerine çeken Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 85 milyon liralık üst yapı çalışmalarını başlattı. Başkan Gürlesin, “Vatandaşı mağdur etmeden etap etap yapılacak üst yapı çalışmalarımızı 15 aylık gibi kısa bir sürede bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, alt yapısı tamamlanan Deliktaş, İncilipınar, Fatih ve Cumhuriyet Mahallelerinde üst yapı çalışmalarını tamamlayarak, şehrin merkezindeki güzelliğin yolun alt kısımlarına da taşıyacaklarını belirtti. Deliktaş Mahallesi’nde 1980/2 Sokak’ta kurban kesilerek, üst yapı çalışmalarının başlangıcını yapan Belediye Başkanı Gürlesin, çalışmaların 8 etaptan oluşacağını belirtti. Yaklaşık 21 Km uzunluğunda yapılacak olan üst yapı çalışmalarında, 170 bin metrekare parke taşı, 29 bin metrekare kaldırım alanı, 22 bin metre bordür, 30 bin metrekare asfalt yol yapımı gerçekleştirecek. 2018 yılının Temmuz ayına kadar bitirilmesi hedeflenen ve 8 etaptan oluşacak olan çalışmalar esnasında vatandaşı mağdur etmemek için tüm önlemleri aldıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu nedenle çalışmaları etap etap düzenli, programlı bir şekilde ilerleyeceğini belirtti. “Deliktaş Mahallemizde ki üst yapı çalışmalarımız 8 etaptan oluşuyor” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Deliktaş mahallesinin alt yapısını biten bölgelerdeki üst çalışmamızı bugün itibari ile başlıyoruz. Planımız, hedefimiz 2018 yılının Temmuz ayı itibari bitirmeyi planlıyoruz. Bu Deliktaş’taki etabımız çok hızlı sürecek. Ama ortalamaya baktığımızda üst yapısını yapacak olduğumuz 4 mahallemizde toplamda 15 ayda tamamını bitirmeyi planlıyoruz ve yapılacak olan çalışmalar planlı, programlı, tertipli, düzenli şekilde, vatandaşın sıkıntısını minimize etmek anlamında etap etap yapılacaktır. Birinci etap tamamen bitirilmeden 2. etap başlanmayacak. 2.etap bitirilmeden 3.etap başlamayacaktır. Vatandaşımızı sıkıntıya düşürmemek adına oluşabilecek tüm önemleri, planlarımızı yaptık. Bu çerçevede İnşallah Deliktaş mahallemizdeki çalışmada, Pamukkale Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmanın farkını ortaya koyacağız. Ben hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

BAŞKAN GÜRLESİN, “15 AY’DA TAMAMLANACAK”

 

Başkan Gürlesin, Deliktaş Mahallesi’nden başlattıkları üst yapı çalışmalarının, alt yapısı tamamlanan Deliktaş, İncilipınar, Fatih ve Cumhuriyet Mahallelerinde de gerçekleştireceklerini belirtti. Deliktaş’tan verilen startın ilerleyen günlerde diğer mahallelerde de başlayacağını ve tüm üst yapı çalışmalarının yaklaşık 15 ayda bitirileceğinin müjdesini veren Başkan Gürlesin, “Şehrin çekirdeğindeki düzgün alt yapı, üst yapı çalışmalarının, yolun alt kısmı dediğimiz özellikle gelişmekte olan bölgelerimizde de gerçekleştireceğiz. Alt yapısı biten bölgelerimizin, artık üst yapıyla taçlandırılması gerekiyor. İnsanımızın bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Ve bu bölgelerdeki yapılacak olan çalışmalarda alanımızın çok geniş olmasından dolayı, 4 mahallemizde yani İncilipınar, Cumhuriyet, Fatih ve Deliktaş mahallelerimizdeki çalışmaların toplam bize maliyeti 85 milyon civarında olacak.  Yani gerçekleşen bütçemizin 3’te 2’lik kısmını bu bölgelerimize harcayacağız. Bu da Pamukkale Belediyesi olarak üst yapıya vermiş olduğu önemi göstermektedir. Ben mahalleleri tekrardan hatırlatmak isterim. İncilipınar Mahallemiz, Cumhuriyet Mahallemiz, Fatih Mahallemiz ve Deliktaş Mahallelerimizde üst yapı çalışmalarını önümüzde ki 15 aylık süreçte tamamını bitirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

 

VATANDAŞLARIMIZ RAHAT OLSUN

 

Pamukkale ilçesinde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Şehir merkezinde ki güzelliğin bu dört mahallemize de mükemmel bir şekliyle hayata geçeceğinden de vatandaşımız emin olsun. Ayrıca vatandaşımızın şu noktada içinin rahat olmasını istiyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak çalışmalarımızda vatandaşımıza mümkün olan sıkıntının en aza indirilerek, mümkünse hiçbir sıkıntı vermeden en az etkileme noktasında büyük önemli tedbirler aldık. Düzenli bir program çerçevesinde inşallah bu 4 mahallemizde üst yapı çalışmalarımızı tamamlayacağız. Üst yapı çalışmalarımızın tekrardan hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.