3 Kişi Suçüstü Yakalandı

3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Denizli Emniyeti tarafından yapılan operasyonlar ile Denizli'de uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Son operasyonda 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından Çivril ilçesinde  gerçekleştirilen operasyon sonucunda 10 gram eroin ele bulundu. Eroini sattığı ve kullandığı tespit edilen 3 kişinin gözaltına alındığı dile getirildi. 

Eroin Bulundu

Alınan bilgilere göre, Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş birimleri daha evvel uyuşturucu madde satmaktan ve kullanmaktan hüküm giymiş olan E.Ö.'yü izlemeye başladı. E.Ö.'nün S.U. ve B.Ö. ile temasa geçtiğini tespit eden polis ekipleri bu sefer 3 zanlıyı izlemeye başladı. Zanlıları ilçe merkezinde birlikte gören polis ekipleri, yapmış oldukları operasyon ile gözaltına aldı. Şüphelilerin üstlerini arayan polis ekipleri  E.Ö. isimli şahsın üstünde 10 gram eroin buldu.

Gözaltına alınıp emniyet müdürlüğüne götürülmüş olan zanlılar sağlık kontrollerinden sonra mahkemeye gönderildiler. Mahkeme heyetince E.Ö. tutuklanıp cezaevine gönderilirken, S.U. ve B.Ö. adli denetim konuşlu ile serbest kaldı.

 

Geçtiğimiz günlerde de Denizli Emniyet Müdürlüğü birimler tarafından Denizli’de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara karşı bir operasyon yapılmıştı.

03 Temmuz 2018 akşamında harekete geçen polisler çok sayıda personelin de katılımlarıyla Karşıyaka Bölgesini tamamen ablukaya almışlar, mahallenin giriş ve çıkışlarını kapatıp uygulama noktaları oluşturmuşlardı.  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri mahallenin farklı kısımlarındaki 6 farklı adrese operasyon düzenlemişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.