3.515 Taşeron Kadro İçin Başvuruda Bulundu

3.515 Taşeron Kadro İçin Başvuruda Bulundu

3.515 Taşeron Kadro İçin Başvuruda Bulundu

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyeler ve kamuda çalışan binlerce işçi için verdiği kadro müjdesinin ardından başlayan başvurular 11 Ocak 2018'de tamamlandı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de görev yapan toplam 3.515 taşeron işçi kadro başvurusu yaptı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünde görev yapan taşeron işçiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği kadro müjdesi ile birlikte, 696 sayılı KHK ile kadroya geçiş işlemlerini 2 Ocak 2018'de başlattı. 11 Ocak 2018 Perşembe itibariyle sona eren başvurular kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesinde görev yapan 2.500 ile Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de görev yapan 1.015 olmak üzere toplam 3.515 taşeron işçi kadroya geçmek için başvurularını tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen kadro müjdesinin kendilerini de oldukça memnun ettiğini belirtti.

 

"İşçi kardeşlerimize hayırlı, uğurlu olsun"

 

Kadroya geçişlerin çalışanların performanslarında da artışa neden olacağını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Öncelikle tüm çalışma arkadaşlarımız adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu yasal düzenleme için çok teşekkür ediyorum. Şimdiden tüm işçi kardeşlerimize hayırlı,uğurlu olsun. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yine hep birlikte şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.