240 Kursiyer Mezun Oldu

240 Kursiyer Mezun Oldu

240 Kursiyer Mezun Oldu

A+A-

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla hayata geçirilen Hamilelik Okulu’nda 8’inci dönem mezuniyet sevinci yaşandı. Anne ve anne adaylarına sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında "Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla başlattığı Hamilelik Okulu, 8’inci dönemi sona erdi. Hamilelik Okulu'nun 8’inci dönem sertifika töreni Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nde gerçekleşti. Mezuniyet törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, anne ve anne adaylarına yaptığı konuşmada, “Burada hem hamilelik döneminizle hem de sonrası ile ilgili uzmanlar tarafından bilgilendirildiniz. Bu bilgiler ışığında hata yapmamayı ve bu süreçte doğru bir şekilde hareket etmeyi öğreniyorsunuz" diye konuştu.

 

Toplam 240 kursiyer mezun oldu

 

Amaçlarının anne adaylarının bilinçli bir hamilelik dönemi geçirmesi olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "8. dönemin sonuna geldik ve toplam 240 kursiyerimiz bu okuldan mezun oldu. Çocuk demek bereket demektir. Güzel bir nesil olsun ve bizden daha güzel bir ülkede yaşasınlar. Bugün dünden daha iyiyiz. Yarın da bugünden daha iyi olsun inşallah” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, kursiyerlere sertifikalarını verdi.   

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.