24 Saat Açık Hat

24 Saat Açık Hat

Denizli Barosu Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan Avukat Müjdat İlhan, seçimlerin özgür, adil ve demokratik olarak yapılması için Denizli Barosu bünyesinde 24 Haziran 2018’de “SEÇİM HUKUKU VE GÜVENLİĞİ MERKEZİ” oluşturulduğunu ifade etti.

A+A-

Açıklamada, avukatlık Kanunu’nun 76. Maddesiyle hukukun üstünlüğünü savunmak ve korumak, bu doğrultuda demokratik çalışmalar yapmanın, Baroların görevi olarak kanun ile tanınmış bir ödev olduğu belirtildi.


 

Avukat Müjdat İlhan’ın açıklaması şöyle devam etti:

 

Denizli Barosu, kanun kaynaklı bu yetki kapsamında, Denizli’de de seçimlerin huzur içinde şaibe olmaksızın ve güvenilir şekilde yapılması, seçmenlerin sandıkta oylarının kullanmaları esnasında yaşanabilecek her türlü olumsuzlukları gidermesi bakımlarından hemen müdahale edebilmek için “SEÇİM HUKUKU VE GÜVENLİĞİ MERKEZİ” ile yurttaşlarımızın yanında olma karar ı aldı.

 

Bu Hattan Ulaşın 

 

Baronun yönetim kurulu üyelerinin tamamı bu kurulun üyesi olarak görevlendirildi. Seçim ile alakalı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı hemen müdahale edebilmek ve vatandaşlardan gelecek tüm ihbar ve şikayetlerin raporlandırılması ve değerlendirilmesi ve gereğinin yapılması için bir iletişim hattı tesis edildi. Bu iletişim hattında, başta sandık kurulları ve görevlileri olmak üzere tüm vatandaşlar karşılaştığı sorunun çözümü için bağlantı kurabilecek. 24 Haziran 2018’de, 24 saat açık olacak bu iletişim numarası seçmenlerin sorularına da cevap verecek.

 

0 505 923 77 76 numaralı telefon hattından tüm yurttaşlarımız Denizli Barosu'na erişebilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.