23 Nisan’ı Bu Yıl da Gururla Kutlayacağız

23 Nisan’ı Bu Yıl da Gururla Kutlayacağız

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özbaş mesajında, “Geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten

A+A-

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir gurur ile kutlamaktayız. Çocuklarımızın, yürekleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, düşünceli, duyarlı bireyler olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdan beklentimiz; kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamaları, ülkemizin aydınlık yarınları için yılmadan çalışmalarıdır. Bizlere düşen görevde, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim edebilmektir. Bu vesileyle geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum” dedi.

SARAYKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK ŞENLİĞİ

Sarayköy Belediyesi çocukların bayramını en güzel şekilde geçirmeleri ve eğlenmeleri için 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliği düzenledi. 23 Nisan Pazar Günü, ilçe Stadyumunda saat 11.00 ile 16.00 saatleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği’nde top havuzu, bugee-run, sumo güreşi, büyük kaydırak, penaltı kalesi, canlı langırt, dart, labirent yer alacak. Ayrıca çocuklara sürprizlerde yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.