2250 Öğrenciye Eğitim Yardımı Başlıyor

2250 Öğrenciye Eğitim Yardımı Başlıyor

2250 Öğrenciye Eğitim Yardımı Başlıyor

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin yaklaşık 2250 öğrenciye gerçekleştirecek olan öğrenim yardımı başvuruları 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü itibari ile başlayacak. Lise ve ortaokul öğrencisine verilecek olan öğrenim yardımları 22 Eylül tarihine kadar devam edecek. Pamukkale Belediye Başkan Hüseyin Gürlesin; “Belediye olarak birçok konuda eğitim ve öğretime destek veriyoruz. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize de her ay düzenli olarak eğitim yardımı yapacağız” dedi.

 

Eğitime verdiği önemle ön plana çıkan Pamukkale Belediyesi okulların fiziksel yapıları yanında maddi ve manevi olarak öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi olan 2017-2018 Eğitim ve Öğretim hayatına başlayacak olan 2250 öğrenciye eğitim desteği verecek olan Pamukkale Belediyesinin eğitim yardımı 14 Ağustos 2017 Pazartesi tarihi itibari ile eğitim yardımı başvuralar başlayacak.

8 ay devam edecek olan, 1200 lise, 1050 ortaokul öğrencilerine verilecek olan eğitim yardımı, lise öğrencilerine 85 TL iken ortaokul öğrencilerine verilecek olan eğitim yardımı ise 65 TL olacak. İhtiyaç sahibi öğrencilere yapılacak olan başvurunun son tarihi 22 Eylül 2017’de son bulacak. Başvuruların www.pamukkale.bel.tr adresinden14 Ağustos 2017 Pazartesitarihinden itibaren form indirilerek veya Pamukkale ek hizmet binalarından temin edilebilecek. Formların Atatürk Caddesindeki ek hizmet binasına teslim edilmesi gerekmektedir.

“ EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye olarak eğitim konusunda birçok konuda her türlü desteği verdiklerini ifade ederek,  “Eğitim söz konusu olunca Pamukkale Belediyesi olarak adeta seferber oluyoruz. İlçe sınırlarımız içinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmak için eğitim yardımı yapıyoruz. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz.

İlçe sınırlarında bulunan 128 okulumuzun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Pamukkale Belediye meclisimizde yine çok önemli bir karara imza atarak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza desteğe devam kararı aldık. Geçtiğimiz yıl 2000 olan sayıyı bu sene 2250’e çıkarıp, verdiğimiz maddi desteği de artırdık. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında 1200 lise öğrencimize aylık 85 lira, 1050 ortaokul öğrencimize aylık 65 lira eğitim desteğinde bulunacağız. 14 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan başvurular incelenecek.

Başvuran öğrencilerimiz belediyemiz tarafından belirlenen kriterlere uyarsa eğitim yardımı almaya hak kazanacak. Pamukkale Belediyesi olarak her zaman eğitime katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.