22 Gündür Kayıp Oğullarını Arıyorlar

22 Gündür Kayıp Oğullarını Arıyorlar

22 Gündür Kayıp Oğullarını Arıyorlar

A+A-

Denizli’nin Honaz İlçesinde ikamet eden Murat Uğur Pınarbaş’dan 22 gündür haber alınmıyor.

Denizli’nin Honaz İlçesinde çiftçilikle uğraşan Kamil Pınarbaş’ın oğlu Murat Uğur Pınarbaş 18 Ekim 2017’de evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden  haber alınamadı. Ailenin iddiasına göre, evden arkadaşları ile buluşmak için çıkan Murat, bir daha geri dönmedi.

Ailenin ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programında, oğullarını bulmak için çabalaması, oğullarının kayıp haberinin yapılmasının ardından  Honaz’da 30 Haziran 2017’de Para çekmek için evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Soner Kızılırmak’ın kayıp olması olayı ile de alakalı olduğu  tahmin ediliyor.

Murat Pınarbaşı’nın en  son arkadaşlarıyla bir araya geldiği ve onlarla birlikte olduğu o zaman diliminden sonra Murat’tan haber alınamadığı ailenin iddiaları arasında yer aldı.

Gerçekleşen 2 kayıp olayında da ailenin iddialarına göre, birkaç kilit isim bulunmaktadır. Şimdi ailenin isteği bu olaylarda kilit isimlerin ortaya çıkıp olaya açıklık getirerek oğullarının akıbetini öğrenmek.

Olayla ilgili olarak Jandarma ve Polis’in soruşturma kapsamında yeni bilgiler edindiği, bu bilgiler ışığında aramalar yapılacağı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.