21 Farklı Adrese Baskın

21 Farklı Adrese Baskın

Denizli ilinde eğlence mekanlarında silah ile tehdit, gasp ve yaralama gibi suçlara karıştıkları öne sürülen suç örgütü üyelerine karşı yapılmış olan operasyon sonucunda 11 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, son zamanlarda eğlence mekanlarında silah ile tehdit, gasp ve yaralama, zorla çek ve senet tahsilatı gibi çeşitli olaylara karışmış oldukları tespit edilen suç örgütlerine yönelik çalışma başlattı. Suç örgütü mensupları teknik ve fiziki olarak takip edildi.

11 Kişi Gözaltına Alındı

Takipten sonra dün harekete geçmiş olan jandarma, zanlılara yönelik Karşıyaka ve Aşağışamlı mahallelerindeki 21 farklı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyon çerçevesinde suç örgütü üyesi oldukları öne sürülen 11 şahıs gözaltına alındı.

Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılmış olan aramalar sonucunda ruhsatsız 6 adet tabanca 2 adet av tüfeği, 55 adet av tüfeği fişeği ve 75 adet ecstasy uyuşturucu hap ile pek çok kişi adına düzenlenen değişik miktarlarda çek ve senet ele geçirildi. Gözaltına alınmış olan zanlıların jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.