2018’in Son Buluşması Çok Kalabalık Geçti

2018’in Son Buluşması Çok Kalabalık Geçti

Ağustos 2015’den beri her ayın ilk salı günü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın vatandaşlar ile buluştuğu Halk Günü Aralık ayı buluşması yapıldı.

A+A-

Denizli halkının yoğun katılım gösterdiği 2018’in son buluşmasında Başkan Zolan, vatandaşların isteklerini, önerilerini ve sorunlarını dinledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ağustos 2015’den beri her ayın ilk salı günü organize edilen Halk Günü buluşmalarında bir defa daha vatandaşlarla bir araya geldi. Randevusuz bir biçimde Denizli halkının yoğun katılım gösterdiği 2018’in son buluşmasında Başkan Osman Zolan, vatandaşların istek, öneri ve sorunlarına kulak verdi. 2018 senesi içerişinde de Halk Günü buluşmalarının amacına uygun şekilde devam ettiğini dile getiren Başkan Osman Zolan, "Vatandaşlarımızla her zaman iç içeyiz, bu projemizle Denizlililer randevu almaksızın burada dertlerini ve taleplerini bize iletebilme imkanı buluyor. Bizlere iletilen talep, öneri ve istekleri çözme noktasında gayret gösteriyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

40 aydır düzenleniyor

 

Başkan Zolan, konuşmasının devamında: "40 aydır düzenlediğimiz Halk Günü buluşmalarımızda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Denizli’de ilk defa Ağustos 2015’te başlattığı uygulamayla binlerce vatandaş, istek, sorun ve önerilerini her ayın ilk salı günü randevusuz bir şekilde Başkan Osman Zolan’a aktarma şansı bulmakta.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.