200 Kadın Sinema'da Buluştu

200 Kadın Sinema'da Buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, çok güzel bir etkinliğe daha imza attı

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nin hayata geçirdiği Benim Mahallem projesine katılımda bulunan 8 mahalledeki hemen hemen 200 kadın ilk defa sinemaya gittiler.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nce hayata geçirilen “Benim Mahallem” projesine katılımda bulunan 8 mahalledeki ortalama 200 kadın sinema ile tanıştılar.

 

Her ay farklı bir film ile organize edilen etkinliğe Mahalle Meclisi kurulan Aktepe, Başkarcı, Cumhuriyet, Fatih, Korucuk, Karşıyaka, Kervansaray ve Muratdede Mahallesi'nden yaklaşık 200 kadın katılımda bulundu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde toplanan kadınlar "Aile Arasında" isimli komedi filmini hep beraber izleme imkanını buldular. İlk defa sinemaya gitmenin sevinci içerisinde olan kadınlar unutulmaz bir gün yaşadılar.

 

Daha Önce Tiyatro Etkinliği Yapılmıştı

Etkinliklerine aralıksız devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde daha evvel hiç tiyatro oyunu izlememiş kadınları tiyatro ile buluşturmuştu.

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde 8 gün boyunca etkinlik yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi daha evvel hiç tiyatro oyunu izlemeyen kadınları tiyatro ile buluşturmuştu. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılan etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadınlar Meclisi üyeleri ve çok sayıda kadın katılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.