2 Mahalle Altyapıya Kavuştu

2 Mahalle Altyapıya Kavuştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından, Bozkurt ilçesinin İnceler Mahallesi ve Avdan Mahallesi'ne modern bir alt yapı sistemi kazandırmak için başlatılan çalışmaları bitirildi.

A+A-

Denizli'nin "Büyükşehir" statüsüne geçmesinden sonra şehir çapında hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Bozkurt ilçesinin İnceler Mahallesi ve Avdan Mahallesi'nde başlatmış olduğu alt yapı çalışmalarını bitirdi. Tamamen yenilenen proje çerçevesinde İnceler Mahallesi’ne toplam 23 bin 250 metrelik kanalizasyon hattı ve 8 bin 250 metrelik içme suyu hattı döşemesi yapıldı. Avdan Mahallesi’ne ise ilk kez kanalizasyon hattı döşendiği dile getirildi. Atıksu sistemi olmayan Avdan Mahallesi’ne toplam 5 bin 700 metre kanalizasyon hattı döşemesi yapıldı. Projelerin bitmesiyle İnceler Mahallesi ve Avdan Mahallesi modern bir alt yapıya kavuşmuş oldu.

 

Hizmetler, 19 ilçe 622 mahallede sürüyor

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ'nin yalnızca kent merkezinde değil Denizli'nin 19 ilçe ve 622 mahallesinde yatırım yaptığını dile getirdi ve  "Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak" anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini, şükürler olsun verdikleri tüm sözleri yerine getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını,  A'dan Z'ye yeniledikleri alt yapının İnceler Mahallemize ve Avdan Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.