2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na yoğun ilgi

2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na yoğun ilgi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli il sınırları içindeki doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan karelerin yarışacağı "Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması" müracaatları 13 Kasım'da so

A+A-

Denizli il sınırları içindeki doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamın ön plana çıkarılacağı, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile DEFSAD'ın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği "Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması" büyük ilgi görüyor. Denizli’de Kırsal Yaşam" (Köylerde tarım, hayvancılık, gelenekler, bayramlar, düğünler, evlerde ve sokaklarda yaşam), "Denizli’de Kentsel Yaşam” (Kent içinde, evlerde, çarşı-pazarlarda, eğlence yerlerinde, cadde ve sokaklarda, parklarda ve benzeri yerlerde yaşam) ve "Denizli’de Doğa” (Denizli’nin doğal güzellikleri, gölleri, dağları, çiçekleri, böcekleri, kuşları, ağaçları, yabani hayvanları ve benzeri kentin doğal zenginlikleri) olmak üzere 3 ayrı kategoride ele alınacak olan yarışma için müracaat eden çok sayıda kişi Denizli'yi en iyi şekilde anlatacak kareler ile yarışacak. Amatör ve profesyonel binlerce fotoğraf severin katılacağı yarışma için belirlenen müracaat tarihi 13 Kasım 2015 Cuma günü saat 23.00'te sona erecek.

 

FOTOĞRAFLAR ONLİNE GÖNDERİLİYOR

 

Yarışmaya her kategoride en fazla 4 adet sayısal renkli fotoğraf ile katılabileceği kaydedilirken, eserler yarışmaya sadece www.tfsfonayliyarismalar.org adlı internet adresinden gönderilebiliyor. Eserlerin gönderilmesi ise www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden, üyelik ve fotoğraf gönderme yönergeleri takip edilerek gerçekleştirilebiliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.