2. El Alım-Satım Yapabilecekler

2. El Alım-Satım Yapabilecekler

Denizli Ticaret Odası (DTO)’nın, TOBB MEYBEM A.Ş. ile beraber sürdürdüğü eğitimi tamamlayarak sınavda başarı elde eden üyeleri, 2. El Araç Alım Satım Mesleki Yeterlilik Belgelerini, DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan aldı.

A+A-

"BAŞKAN ERDOĞAN: “BİZLER, SİZLER İÇİN VARIZ”

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, törenin başında yapmış olduğu kısa konuşmada kendilerinin bu işleri için var olduğunu, her daim emirlerinde olduklarını ve herhangi bir sıkıntı ya da problem olduğu zaman da burada olacaklarını belirterek şunları ifade etti: “Sizler varsanız, Ticaret Odası ile yönetimi, meclisi ve başkanı da var. Sizlerle, tüm sektörlerimizle ilişkilerimizi en iyi ve en verimli şekilde yürütmek için buradayız. Gece gündüz demeden elimizden ne geliyorsa yaparız. Ticaret Odası’nın var oluş sebebi sizlersiniz. Bunu, göreve geldiğimizden beri her ortamda ve fırsatta belirtiyorum. Sektörlerinizle ilgili herhangi bir konu olduğunda ilgili meslek komitemiz olarak sizlerle de bunu ele alıp net bir şekilde üzerinde dururuz. Ticaret odamızın toplantı salonları da sizlere her zaman açık. Sizlerden gelebilecek her türlü öneri veya varsa problemlerinizi her zaman dinleyip çözmeye hazırız.”

BAŞKAN ERDOĞAN: “EĞİTİM, GELİŞMENİN ANAHTARIDIR”

Denizli Ticaret Odası tarafından hafta içi her gün 150 ila 200 arasında vatandaşa eğitim verdiğini de anımsatan DTO Başkanı Uğur Erdoğan sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.