187 Trilyonu Nereden Bulacaksınız?

187 Trilyonu Nereden Bulacaksınız?

CHP Pm Üyesi Gülizar Biçer Karaca, emekliye iki maaş ikramiye için kaynak bulamayanların, 50 vekil için 187 trilyon maaşı nereden bulacaklarını sordu.

A+A-

16 Nisan'da yapılacak olan referanduma bir kaç gün kala eleştirilerini sertleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Gülizar Biçer Karaca, emekliye iki maaş ikramiye için kaynak yok diyenlerin, 50 vekile 187 trilyon maaşı nerden bulacağını sordu.

Referandum için çalışmalarını sürdüren Karaca, ziyaret ettikleri vatandaşlardan sürekli aynı soruları duyduklarını ve herkesin şunları söyledi, "Esnaf-işçi soruyor? Bu değişiklikte benim için ne var? Fakire aş, gencimize iş yok. Ne var? Türkiye'yi eyalete bölmek var. Merak ediyorum; emekliye iki maaş ikramiye için kaynak bulamayanlar, 50 vekil için 187 trilyon maaşı nereden bulacaklar? Emek-alın teri en yüce değer. Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın bu değerlerden anlaması hayal olur. O yüzden biz vatandaşlarımıza güveniyoruz ve 16 Nisan'da sandığa tek adam rejimine geçişi amaçlayan, ülkemizin bütünlüğünü hedef alan anayasa değişikliğine ilişkin referandumda hayır oyu vereceğine inanıyoruz. Bir kez daha söylüyorum; çiftçinin mazotuna kaynak yok diyenler 50 milletvekili için kaynağı nerden buldular?" dedi. 

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN HAYIR

Bu ülkenin geleceği için gece gündüz demeden son ana kadar vatandaşlara neden hayır dediklerini anlatmaya devam edeceklerini söyleyen Karaca, "Mesele memleket olunca evde durulmaz.#Hayır lı bir mücadele için gece gündüz farketmez. Ortak değerlerimizi yok sayıp ayrıştırmaya çalışanlara karşı kararlı mücadelemiz sürecektir.  Canından can vermeden,emek vererek, başarılı bir gelecek için yol göstererek de ana olunur, evlatlarınla gurur duyulur. Bugünü değil, çocuklarımızın geleceğini düşünüp, partizanca değil vicdanimizin sesine göre #Hayır li bir iş yapalım Cumhuriyetin nimetlerini kullanıp, Bu toprakları bir kişiye teslim etmek isteyen bu anayasa değişikliğine hayır diyelim. Biz bu toprakları vatan yapanları unutmadık. Onların kurduğu bu rejimi kimseye teslim etmeyiz.  Bu yüzden vatandaşın hiç bir soruna çare olmayan bu değişiklik için benim vergilerimi harcıyorsunuz. Elbette hayır." dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.