18 Gün Önce Düğün Yapmışlardı

18 Gün Önce Düğün Yapmışlardı

Denizli ilinin Bekilli ilçesinde kanları donduran bir cinayet işlendi. İşte detaylar.

A+A-

Denizli ilinin Bekilli ilçesinde, inşaat işçisi olarak çalışan 24 yaşındaki Ö.M. , daha evvel nikahlandığı, 18 gün evvel de düğün yaptığı eşi 24 yaşındaki Makbule K.'yi elleri ile boğup öldürdü.

Kaçarken Yakalandı

Son dakika alınan bilgilere göre Bekilli’de vahşi bir cinayet işlendi. İlçeye bağlı olan Bahçeli Mahallesi'ndeki evde 24 yaşındaki Ö.K., eşi 24 yaşındaki Makbule K. ile henüz tespit edilemeyen bir sebeple tartıştı. Tartışmanın hararetlenmesi ve kavgaya dönmesi ile birlikte Ö.K, eşini boğup öldürdü ve daha sonra taksi ile Denizli iline doğru hareket etti.

 

Tartışma seslerini işitmesi ile beraber eve gelen çiftin arkadaşları Makbule K'nin cansız bedenini görünce durumu hemen polis ekiplerine haber ettiler. Cinayet mahalline polis ve sağlık ekipleri geldi. İlk incelemede Makbule K'nin öldüğü belirlendi ve meftanın cansız bedeni otopsi yapılması amacı ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna sevk edildi.

 

Zanlı Ö.K, ise Denizli’yi terk etmeye çalışırken şehir merkezi girişinde polis uygulama noktasında ele geçirildi.  Bir inşaat firmasında işçi olarak çalıştığı ifade edilen Ö.K'nin polise vermiş olduğu ifadesinde, eğlence mekanında çalıştığı belirttiği eşini kıskandığını, ve çıkan tartışma sonucunda karısını boğup öldürdüğünü dile getirdi.

 

Zanlının polis merkezindeki sorgunun devam ettiği de alınan bilgiler arasında

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.