15 Temmuz şehitlerine anma töreni

15 Temmuz şehitlerine anma töreni

Denizli 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinde düzenlenen ve Valimiz Hasan Karahan’ın da katıldığı etkinlikte, 15 Temmuz Şehitleri bir kez daha anıldı.

A+A-

Denizli 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinde düzenlenen ve Valimiz Hasan Karahan’ın da katıldığı etkinlikte, 15 Temmuz Şehitleri bir kez daha saygıyla anıldı.

 

Etkinlikte Valimiz Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, protokol, okul müdürleri, gaziler, davetliler, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende daha sonrasında Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Ayçiçek gerçekleştirdi.

 

15 Temmuz konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler Pamukkale Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi Şeyma Nur Kuru, Tavas Anadolu Lisesi Emre Karagöl, Merkezefendi Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büşra Karaman, Pamukkale Hüsamettin Kulaklı İlkokulu Cemile Elif İpek, Honaz Kocabaş İlkokulu Alper Karadağ, Buldan Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu Eylül Ellal Demirel, Pamukkale Merkez Ortaokulu Ahsen Asma, Serinhisar Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu Kemal Kıranta ve Tavas Çağırgan Ortaokulu Mert Kaplan’a ödülleri Denizli Valisi Hasan Karahan tarafından verildi.

 

“Mehmet Toprak Oldu” ve “Bu Bayrak İnmeyecek” isimli şiirler okul öğrencileri tarafından seslendirilirken Balkan Savaşlarından Günümüze Şehitlerimiz konulu video davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Görüntüler eşliğinde “30 Kuş” Şiiri okul öğretmenlerinden Yaşar Dündar tarafından okunurken 15 Temmuz günü “Saat Saat Ne Oldu” videosu ile darbe girişimi gününde neler yaşandığı izleyenlerin hafızasında yeniden yer buldu.

 

Programda sonunda okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatronun sergilenmesinin adından tüm salon ayağa kalkarak ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak öğrencileri ayakta alkışladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.