15 Temmuz destanı fotoğraflarla anlatıldı

15 Temmuz destanı fotoğraflarla anlatıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz destanının fotoğraflar ile anlatılmış olduğu “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi” organize etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda fotoğraf sergisi yaptı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi’ne Vali Karahan, Milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde pek çok program yaptıklarını dile getirerek  bahsi geçen serginin de önemli olduğuna dikkatleri çekti. Başkan Osman Zolan, 15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen işgal girişiminin unutulmaması gerektiğini, ülkeyi parçalamak isteyenlerin girişiminin unutulmaması gerektiğini, Denizli ve Türkiye’de o karanlık gecede hain FETÖ terör örgütüne karşı direnmiş olan tüm kahramanların anısına o günü anlatan fotoğrafların bulunduğu  sergi ile hafızaları tazelemek istediklerini, bu güzel sergiye tüm vatandaşların davetli olduğu, yaşanan bu acı olayları nesiller boyu yaşatmak ve özellikle gençlerin hafızasına bunları kazımak gerektiğini, bu konuda ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ve bundan sonra da yapacaklarını dile getirdi.

 

Yaşanan kahramanlıklar anlatılıyor

 

Vatandaşlar tarafından da yoğun bir ilgi gören sergide, Denizli ilinde ve Türkiye çapında 15 Temmuz’da meydana gelen kahramanlıkların konu edindiği  50’den fazla fotoğraf yer almakta.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.