15 Dakika Ambulans Beklediler

15 Dakika Ambulans Beklediler

15 Dakika Ambulans Beklediler

A+A-

Hafta sonu oynanan Şahin Spor Çardak Belediye Spor karşılaşmasında sakatlanan Zafer Vural 15 dakika Ambulans bekledi.

Denizli 1. Amatör Lig takımlarından Şahin Spor ile Çardak Belediye Spor arasında oynanan maçta takım arkadaşıyla çarpışan Zafer Vural baygınlık geçirdi. Takım arkadaşları ve antrenörlerin ilk müdahaleyi yaptığı Zafer Vural sahaya çağrılan Ambulans ile önce Çivril Devlet Hastanesine sonra da Denizli Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ahmetçik’te oynanan maçta, maçın 70.dakikasında kendi takım arkadaşıyla çarpışan Şahinporlu Zafer Vural baygınlık geçirdi. Çarpışmanın etkisiyle bilinci kapanan talihsiz futbolcuya ilk müdahale diğer futbolcular ve antrenörler tarafından yapıldıktan sonra ambulans olmayınca futbolcu saha kenarına taşınarak saha kenarında Ambulans bekledi. Saha kenarında bekletilen talihsiz futbolcu yaklaşık 15 dakika sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan olay esnasında sahada bulunan futbolcular ve her iki takım teknik yönetimi, ambulans olmamasına tepki gösterdiler. Maçı izlemeye gelen seyirciler, yaşanan olayı skandal olarak nitelendirirken Amatör sporcuların hakkettiği muameleyi görmediğini ifade ettiler.

Yaşanan olaya tepki gösteren her iki takımın teknik heyeti de “Amatör maçlara polis aracı geliyorsa sağlık aracı da gelmeli. Süper amatör de olsa bunlar insan, 1.amatör 2.amatör ligi maçlarına ambulans gelmemesi, bu liglerde oynayan gençlerin sağlığının hiçe sayılması, dikkate alınmaması skandaldır. Sporcu sağlığına önem verilmesi gerekir“ diyerek maçlarda sağlık ekibinin olammasına tepki gösterdiler.

ESKİ ÇİVRİL SPORLU FUTBOLCU

Maçta sakatlanan Zafer Vural’ın uzun yıllar Yeşil Çivril Belediye Spor’un formasını terlettiği belirtilirken, oyuncunun durumunun iyi olduğu tedbir amaçlı hastanede müşahede altında tutulduğu ifade edildi.Kaynak:Yeşilçivrilgazetesi

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.