13 Milyon TL'lik Yatırıma Devam

13 Milyon TL'lik Yatırıma Devam

13 Milyon TL'lik Yatırıma Devam

A+A-

Denizli Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çameli İlçesinde gelecek nesillere sağlam altyapılı bir şehir bırakmak için güçlü yatırımlarını hayata geçiriyor.

Denizli’nin Çameli ilçesinde maliyeti yaklaşık 13 milyon TL olan yatırımın çalışmaları bir yıl önce başladı. DESKİ Genel Müdürlüğü Çameli’de 64 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışması tamamladı. Geçen hafta Atatürk Bulvarı üzerinde yeni İlçe Tarım Müdürlüğü hizmet binasından Cumhuriyet Meydanına doğru parsel baca bağlama işine de başladı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandığında Çameli daha modern ve sağlam altyapıya kavuşacak. Alt yapısı tamamlanan yerlerde ise üst yapı çalışmasını gerçekleştireceğiz. Vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için her alanda çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Şehir merkezi bittikten sonra Kalınkoz, Yaylapınar ve Belevi mahallelerimizde de çalışma gerçekleştirilecek.

Belediye olarak alt yapıya önem vererek, kalıcı sağlam bir üst yapı ortaya çıkaracağız. Çalışmalar nedeniyle bazı yollarımızı kapatıyoruz, sürücülerimizin çalışma yapılan bölgelere girmemeleri alternatif yolları kullanmalarını rica ediyoruz. Kanalizasyon çalışmaları için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz” dedi.

Çevre sakinleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yetkililere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.