1200 Evler Mahallesi’nin Çehresi Değişti

1200 Evler Mahallesi’nin Çehresi Değişti

Merkezefendi Belediyesi ilçenin tüm mahallelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.1200 Evler Mahallesi’ne de gerçekleştirilen yatırımlar ile mahallenin görüntüsü değişti.

A+A-

Merkezefendi Belediyesince ilçenin 50 mahallesinde çalışmalar sürüyor. Çalışmaların yapılmış olduğu mahallelerden olan 1200 Evler Mahallesi’ne pek çok yatırım yapıldı. Öyle ki hem öğrencilerin hem de mahalle sakinlerinin kullanması amacı ile Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi ve Ali Baysal Ortaokulu bahçesine halı saha kazandırıldı.  Mahalle içine oyun parkları ve dış mekâna jimnastik ve spor aletleri koyuldu.

Mahallenin üst yapısını da ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ parolasıyla yenilemiş olan Belediye, bin metrelik yeni yol, 10 bin 170 metrekarelik parke taşı, 7 bin 20 metrelik bordür taşı, 46 bin 44 metrekarelik asfalt çalışması ile 1200 Evler Mahallesi’ne toplam 10 Milyon TL’lik bir yatırım yaptı.

MUHTAR TÜRKMEN’DEN MERKEZEFENDİ’YE TEŞEKKÜR

1200 Evler Mahalle Muhtarı Hüseyin Türkmen, çalışmalarından ötürü Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na ve ekibine teşekkürlerini sundu. Türkmen, Belediyenin daha iyi olmasını, daha başarılı olmasını temenni ettiğini, mahalleye yapılmış olan Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu’nun çok güzel olduğunu, halk tarafından da çok beğenilip, takdir edildiğini, Ramazan ayında 11 Haziran günü açılan bu yürüyüş yolunun açılışının da hakikaten güzel bir etkinlik ve gösteri ile olduğunu. Bu yüzden de Başkana ve çalışan ekibe çok teşekkür ettiğiniz sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.