104 Personel Masa Tenisi Şampiyonluğu İçin Yarıştı

104 Personel Masa Tenisi Şampiyonluğu İçin Yarıştı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, geleneksel hale getirilen masa tenisi turnuvasının bu sene 4.sü yapıldı. Turnuvaya 26 daire başkanlığından 104 personel katılımda bulundu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen masa tenisi turnuvasının 4. Gerçekleştirildi. Çalışanların kurum içi iletişim ve dostluk bağlarını kuvvetlendirmek, bunun yanında personeli spor yapmaya teşvik etmek için Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ personelinin yer aldığı masa tenisi turnuvasına katılım çok yoğundu.

 

Turnuvaya 26 daire başkanlığının meydana getirdiği 26 takımda toplamsa 104 personel katılımda bulundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu ve Yenişehir Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen turnuva oldukça heyecanlı geçti.

İLK 4 TAKIM

Turnuva finalinde İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı karşı karşıya geldi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nın 1. olduğu turnuvada, İtfaiye Daire Başkanlığı takımı 2., DESKİ Abone İşleri Daire Başkanlığı 3., Kültür Turizm ve Tanıtım Daire Başkanlığı ise 4. oldu.

 

Büyük heyecan yaşanan turnuvanın bitmesinden sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.