10. Dönemi De Tamamlandılar

10. Dönemi De Tamamlandılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Eğitim İçin El Ele projesinde bir dönem daha tamamlandı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından üniversite sınavlarına hazırlanmakta olan öğrenciler için başlattığı Eğitim İçin El Ele Projesi'nde 10. Dönemi de sonlandı. Talep eden herkesin ücretsiz bir şekilde katıldığı projeyle 10 senede 3 bin 800 öğrenci sınavlara hazırlandı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nce 2008 senesinde başlatılan “Eğitim İçin El Ele Projesi” 10. dönemini de tamamladı. Servergazi Değirmen Restoran'da yapılan projenin kapanış programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ve gönüllü eğitmenler katılımda bulundular.

 

Gençlik Meclisi Başkanı Sak, projenin tamamıyla gönüllülük esasına dayalı olduğunu ifade ederek, üniversite son sınıf öğrencilerinin eğitmenliğinde 10 senede 3 bin 800 öğrencinin sınavlara hazırlanmış olduğunu dile getirdi. Projenin başarı çıtasının gittikçe yükseltip çok sayıda gencin istedikleri üniversiteyi kazandığını belirten Sak, kendilerinin gençlere bu fırsatı ve desteği veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a yürekten teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

10. yıl pastası kesildi

 

Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ise, 10 sene evvel başlatılan projenin, halkalarına gittikçe bir yenisinin daha eklendiği ifade etti. Gönüllü eğitmenlerin davranışlarının takdirlik olduğunu belirten Otaklı, Denizli Büyükşehir Belediyesince sunulan bu imkanın bir çok vatandaşa ışık tuttuğunu, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen projenin diğer illere de örnek olduğunu, binlerce öğrencinin başarı oranını yükselttiğini belirtti.

 

Konuşmalardan sonra gönüllü eğitmenlere katılım belgeleri verildi ve 10. yıl pastası kesildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.