1 Sene Dolmadan O Söz Tutuldu

1 Sene Dolmadan O Söz Tutuldu

Sarayköy Belediyesi ilçedeki Alevî-Bektaşî vatandaşlara Muharrem ayı münasebet ile iftar yemeği verdi.

A+A-

İftar yemeğinin bu sene 5.si yapıldı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, iftar yemeğinde vatandaşlar ile özel olarak ilgilendi. Yapılan dualardan sonra oruçlar açıldı.

Tarih boyunca ülke insanının birlik ve beraberlik ile vatanın savunduğunu vurgulayarak bundan sonra da tüm unsurları ile birlik, beraberlik içerisinde yaşayacağını ifade eden Başkan Özbaş, inancın, toplumun ve ilçenin en önemli motiflerinden olan Alevi-Bektaşi hemşehrileri ile geleneksel olarak düzenlenen Muharrem İftarı'nda bir araya geldiklerini, canlarla, dostlarla aynı sofrada buluşmanın, hep beraber lokmalarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını, tutulan oruçları kabul olmasını ve  birlik ve dirliğin daim olmasını dilediğini ifade etti.

GEÇEN YIL SÖZ VERDİ, BİR YIL DOLMADAN HİZMETE AÇILDI

Geçen sene yapılan Muharrem ayı iftar yemeğinde Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlara park sözü verdiğini anımsatan Başkan Özbaş, 2014’te ilçe halkına söz verdikleri tüm projeleri inşa etmek için ellerinden geleni yaptıklarını, pek çok projeleri de halkın hizmetine sunmanın gururu içerisinde olduklarını, Atatürk Mahallesinde ikamet eden vatandaşların özlem ile beklediği bir yeşil alan projesinin olduğunu, geçen seneki iftar yemeğinde park sözünü verdiklerini, hatta geçen sene kültür merkezini, PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulunu, modern kapalı pazaryerimizin hayalini kurduklarını, 1 sene dolmadan o sözü yerine getirip vatandaşların özlemle beklediği parkı inşa ettiklerini dile getirdi.

Başkan Özbaş, konuşmasından sonra iftar yemeğindeki tüm vatandaşlar ile Atatürk Mahallesi’ne yapılan parka geçti, gece boyunca vatandaşlar ile sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.