1. Sınıflara Hoş Geldin Hediyesi

1. Sınıflara Hoş Geldin Hediyesi

Merkezefendi Belediyesi’nce, ‘Okula Hoş Geldin’ projesi çerçevesinde 2018 - 2019 eğitim öğretim yılında 1. sınıfa başlamış olan öğrencilere okul çantası armağan edildi.

A+A-

2018 – 2018 eğitim – öğretim yılında ilk ders zili 1., 5. ev 9. Sınıf öğrencileri için bir hafta erken çaldı. 1. sınıf sıralarına oturan minikler eğitim öğretim hayatlarına da başlamış oldular. Merkezefendi Belediyesi, eğitime vermiş olduğu destekleri de sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda ‘Okula Hoş Geldin’ projesi çerçevesinde okula yeni başlamış olan öğrencilerin okul çantalarını hazırlamış olan Merkezefendi Belediyesi, 2018 - 2019 eğitim öğretim senesinde de öğrencilere okul çantası hediyesini sundu.

Çantaları, yeni eğitim öğretim senesinin ilk dersinde öğrenciler ile bir araya gelmiş olan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, verdi.. Başkan Subaşıoğlu, öğrencilerin ilk defa okula başlama heyecanına ortak oldu ve onlar ile sohbetler etti.

Eğitim Öncelikli Hedefimizi

Merkezefendi elediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak kuruldukları ilk andan bu yana eğitime büyük bir destek verdiklerini, Eğitimin her kademesinde çalışmalarda bulunduklarını, Eğitimin kendileri için öncelikli konulardan bir tanesi olduğunu, Merkezefendi İlçesinde, okuyan, öğrenen ve uygulayan bir ilçe olduğunu, Eğitime olan desteklerin her zaman büyük bir özveri ile devam edeceğini, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.