“Sürekli  Taze Kana İhtiyacımız Var “

“Sürekli  Taze Kana İhtiyacımız Var “

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Yılmaz İçen  Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde “Neden ben seçilmeliyim?” konulu bir basın toplantısı düzenledi.

A+A-

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Yılmaz İçen basın toplantısında yaptığı açıklamada neden seçilmesi gerektiğini ve vaatlerini anlattı. İçen, Denizli’ye aday adayı olmasının sebebinin, 27 yıldır ticaretle uğraşması, yurt dışında olduğu süre zarfından pek çok alanda kendini geliştirmesi olarak gösterdi ve umutlu yarınlar için daha şeffaf ve  daha mutlu bir Denizli inşa edebilmek için bu kararı aldığını  ifade etti. Konuşmasına devam eden İçen:” Öncelikle neden Yılmaz İçen, neden sana oyumuzu verelim derseniz?  ben yapacağım projelerden biraz bahsedeyim.  Hedefim toplumumuzda bizler için çok değerli  olan kadınlarımız ve daha sonra çocuklarımızdır. Kadınlarımız işlerine rahat gidebilsinler diye kreşleri daha donanımlı bir hale getireceğiz. Onlar, gözü arkada kalmadan daha mutlu ve daha motive bir şekilde işlerine gidip gelebilecekler. ” dedi.

“Bizlerin billboard asma gibi bir zaafı yok”

İçen konuşmasına şöyle devam etti: “Belediyedeki bütün çalışanlar ve Belediye Başkanı, her şeyin, her kuruşun hesabını vereceğiz.  Yapacaklarımızı  ve yapamayacaklarımızı, ne varsa… Herkes bizleri eleştirebilecek. Halkımızla iç içe olacağız, yeri geldiğinde bizlerle istişarede bulunup bizi  eleştirebilecekler. Bizler her konuda çok şeffaf olacağız. Bizim Billboard asma gibi bir zaafımız yok. Gerekirse makam aracı kullanmayıp kendi imkanlarımızla her yere gideceğiz. Devletin hazinesinden gereksizce para harcayıp milletin sırtına vergi bindirmeyeceğiz. Bir makama yıllarca oturmanın bir manası yok ve her şeyin  ölçülü olanı makbuldür. Her zaman taze kana ihtiyacımız var. Genç nesille, onların bilgi birikimine ve çalışmalarına, üretimine ihtiyacımız var . Son projem ise yurtlar… Üniversite öğrencilerine dünya konforuna denk yurtlar inşa edip daha sağlıklı bir gelecek için gençler yetiştirmek ve onlara en büyük desteği vermek istiyorum. Böylece yurt sıkıntılarımızı da ortadan kaldırmış olacağız.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.