"Muhtarlık Yerel Yönetimin Başladığı Yerdir"

"Muhtarlık Yerel Yönetimin Başladığı Yerdir"

"Muhtarlık Yerel Yönetimin Başladığı Yerdir"

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi ve Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği’ni ağırladı. Muhtarların yerel yönetimin başladığı yer olduğunu ifade eden Başkan Zolan, muhtarlık görevinin çok özel olduğunu söyledi.

 

Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu, Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizi desteklediğiniz ve her zaman yanımızda olduğunuz için size teşekkür ediyorum. Maddi manevi her konuda bizlere vermiş olduğunuz destekler hem bizi hem mahallelerimizi mutlu ediyor. Ben vatandaşlarımız adına da sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay ise, “Sizin vesilenizle bende bütün arkadaşlarımın Muhtarlar Gününü kutluyorum. Bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimiz için birlik beraberlik içinde çalışıyoruz” dedi.

 

"Muhtarlık yerel yönetimin başladığı yerdir"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik etti. Muhtarların kapısının 7 gün 24 saat açık olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Mahallede bir sorunla karşılaşıldığında ilk aranan hep muhtarlarımızdır. Yerel yönetimin başladığı yer sizsiniz. Sizlerin çok özel görevleriniz var. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi. Vatandaşların isteklerini ilk olarak mahalle muhtarlarına söylediğini belirten Başkan Zolan, "Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız" diyerek, muhtarlık makamının öneminden bahsetti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.