"Merkezde Ne Varsa İlçelerde de O Olacak"

"Merkezde Ne Varsa İlçelerde de O Olacak"

Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor.

A+A-

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Güney'in Eziler ve Buldan'ın Yenicekent Mahallesi'nde Büyükşehir yatırımlarını inceledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin Güney ve Buldan'da gerçekleştirdiği yatırımları inceleyerek, vatandaşlarla kucaklaştı. İnceleme gezisine Güney İlçesi'nin Eziler Mahallesi ziyaretiyle başlayan Başkan Zolan'a Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy eşlik etti. Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelere yönelik gerçekleştirdiği toplam 562 bin metrekarelik kilit parke taşı hibe programı kapsamında, Eziler Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik kilit parke taşı teslimine katıldı. Vatandaşlarla bir süre sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Zolan, daha sonra Buldan'ın Yenicekent Mahallesi'ni ziyaret etti. Yenicekent merkezindeki turizm yolu asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, ekiplere kolaylıklar dileyerek, vatandaşlarla sohbet etti.

 

"Güzellikler olmaya devam edecek"

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Mart'tan sonra Denizli'ye hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bize güvendiniz, bu görevi verdiniz, bu emaneti teslim ettiniz. Bizlerde emaneti yere düşürmeden gece gündüz çalışıyoruz. İtfaiye hizmetleriyle, cenaze hizmetleriyle Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de aynısı olacak demiştik. Aynısı oluyor" dedi. Yenicekent'i sıcak asfaltla tanıştırdıklarını kaydeden Başkan Zolan, "Güle güle kullanın. Zaman içinde, ihtiyaç olan her yer peyderpey asfalt yapılacak. İstiyorum ki kimsenin ayağı çamura değmesin hedefimiz bu. Bu yolda inşallah gece gündüz koşturmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İnşallah bir çok güzellikler olmaya devam edecek. Sizlerle bir araya geleceğiz. Yeter ki ülkemde istikrara devam etsin. Kol kola, omuz omuza, birlikte yürümek zorundayız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.