''Yeni Binalar Gücümüze Güç Katacak''

''Yeni Binalar Gücümüze Güç Katacak''

''Yeni Binalar Gücümüze Güç Katacak''

A+A-

Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Denizli’nin önemli noktalarına inşaa edilen modern hizmet binalarının acil sağlık hizmetlerine güç katacağını söyledi.

 

Denizli ​Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, inşaatları devam eden Merkezefendi, Üçler, Bağbaşı 112 Acil Sağlık İstasyonları, UMKE ve Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Dr. Şükrü Arpacı inceleme sonrasında, "Sağlık hizmetlerinin erişilebilir, kaliteli ve etkin bir şekilde sunulması için yaygın olarak konumlandırılmış modern hizmet binaları son derece önem arz etmektedir. Bu doğrultuda Denizli Büyükşehir Belediyesi ile imzalamış olduğumuz protokoller çerçevesinde inşaatına başlanan Merkezefendi, Üçler, Bağbaşı 112 Acil Sağlık İstasyonlarımızı, UMKE ve Aile Sağlığı Merkezinin yapımının hızla devam ettiğini görüyoruz. Önemli noktalara inşaa edilen bu tür modern hizmet binaları acil sağlık hizmetlerimizin gücüne güç katacaktır” diye konuştu.

 

 

İl Sağlık Müdürü Arpacı, “Acil Sağlık Hizmetlerimiz, ilimizde tüm ilçelerimize yayılmış 32 istasyon ile vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaşmak ve en uygun şekilde tedavisinin yapılabileceği bir merkeze ulaştırmak için 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde hizmet vermektedir. 112 acil çağrı hattının aranması sonrasında hastanın durumuna göre, iklim, coğrafi ve trafik vb. koşullar göz önüne alınarak, en uygun ambulans yönlendirilerek, 112 Acil Sağlık Hizmeti kentsel ve kırsal alanda yüzde 100 erişim ile sunulmaktadır” açıklamasında bulundu.

 

Daha kaliteli hizmet etmek için çalıştıklarının söyleyen Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne sağlığa verdiği destek için de teşekkür etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.