''Türk Milleti Hainlere Boyun Eğmedi''

''Türk Milleti Hainlere Boyun Eğmedi''

A+A-

Denizli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Münir Altınbaş, Türk Milleti’nin 15 Temmuz’da hainlere boyun eğmediğini söyledi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. Yıldönümü nedeniyle açıklama yapan Altınbaş, Türk Milleti;  Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmak için muhtaç olduğu kudreti damarlarında ki asil kanda bulmuştur” dedi.

Türk Milletinin hainlere 15 Temmuz gecesi büyük bir darbe vurduğunu kaydeden Altınbaş,  15 Temmuz gecesi milletine ihanet edenler, bu milleti yapılanlardan korkacak sandılar fakat bu millet üç temel ilkeyi çok iyi biliyordu ‘Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan’ Bu Millet, Din, Dil, Irk, Mezhep gözetmeksizin bir yumruk olarak haine çok sert bir darbe indirmiştir. Türk İstikbalinin Evladı, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmak için muhtaç olduğu kudreti damarlarında ki asil kanda bulmuştur.

Bir Türk destanı olan 15 Temmuz Milli BİRLik ve beraberliğin en güzel örneği olmuştur. Milletimiz bu hain işgale karşı, topyekün olarak, can ve mal kaybı gözetmeden büyük bir yardımlaşma ve dayanışma ile bir bütün olma özelliği göstermiştir. Bu durum tüm dünya ülkelerine örnek teşkil  etmiştir.

Türkiye Cumhuriyetini en uzun gecesi olan 15 Temmuz, Türk Milletinin demokrasiye sahip çıkmak adına verdiği en büyük savaşlardan biri olmuş ve bu savaşı zaferle taçlandırmıştır. Birçok kez darbelerle karşı karşıya kalmış bu millet bu hain girişime dur demiştir. bir kez daha Yüce Türk Milleti teslim olmayacağını tüm dünyaya göstermiştir. tarihi zaferlerle dolu bu millet olması gerektiği gibi davranmış ve haine boyun eğmemiştir.

15 Temmuz gecesi canını bu vatan için feda eden Şehitlerimize Allahtan Rahmet, Gazilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Bir kahramanlık destanı olarak tarihe geçen 15 Temmuz demokrasi zaferinin ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve demokrasiye sahip çıkan milletimize kutlu olmasını dilerim. Allah bu millete bu acıları tekrar yaşatmasın” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.