''Mahalleye Büyük Katkı Sağlayacak''

''Mahalleye Büyük Katkı Sağlayacak''

''Mahalleye Büyük Katkı Sağlayacak''

A+A-

Acıpayam Belediyesi ilçeye bağlı Kelekçi ve Eskiköy mahallelerinde mahalle halkını nefes aldıracak olan Küçük Sanayi Sitelerinde çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

İstihdama ve mahallenin nefes almasına büyük katkı sağlayacak olan Acıpayam Belediyesi Kelekçi ve Eskiköy Mahalleleri Küçük Sanayi Sitelerinde işler yolunda gidiyor.

Belediyecilik alanında yapılması gereken tüm çalışmaları yürütmeyi sürdüren Acıpayam Belediyesi istihdama katkı sunacak olan projeleri de ihmal etmiyor.

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri, Destek Hizmetleri, İmar İşleri ve Emlak İstimlâk Müdürlükleri işbirliği ile mülkiyet ve projeleri yapılan yerleri küçük esnaflara kazandırmak için çalışmaları devam eden ve yüzde 80’i tamamlanan sanayi sitelerinde 900 metrekare alanlarda 35 metrekarelik toplamda 12’şer dükkân bulunuyor.

İnşaatı hızla devam eden Küçük Sanayi Sitelerinde çalışmalar belirlenen süre içerisinde tamamlanarak hizmetine sunulması amaçlanıyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Eskiköy mahallesinde devam eden çalışmaları inceleyerek, mahalle halkı ile kahvehanede çay içerek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.