''Konu Vatan, Milletse Bizi Kimse Bölemez''

''Konu Vatan, Milletse Bizi Kimse Bölemez''

''Konu Vatan, Milletse Bizi Kimse Bölemez''

A+A-

          ABD Başkanı Donald Trump'ın kutsal şehir  Kudüs'ü siyonist İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Amerikan büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı Edirne'den Kars'a tüm yurtta olduğu gibi Denizli'nin Çivril ilçesinde de protesto edildi.

 ABD'nin  Kudüs'ü siyonist İsrail'in başkenti tanıma kararına tepkiler çığ gibi büyüyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın kutsal şehir Kudüs'ü siyonist İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Amerikan büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı tüm yurtta olduğu gibi Denizli'nin Çivril ilçesinde de protesto edildi. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven'in çağrısıyla cuma namazı çıkışı Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran ilçe halkı tekbirler getirerek Amerika Birleşik Devletlerinin skandal kararını protesto etti.

GÜRCAN GÜVEN : KONU VATAN MİLLETSE BİZİ KİMSE BÖLEMEZ

Programda halka seslenen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven,  konu  bayrak, vatan ve millet olduğunda kimsenin bizi bölemeyeceğini vurgulayarak, "bütün dünya bilsin ki, bütün herkes bilsin ki içimizdeki hainlerde bilsin ki biz buyuz, konu vatan, konu bayrak, konu milletse biz bir araya gelmesini biliriz. Hiç boşuna heveslenmesinler, Arakan'da olsun, Myanmar'daki katliamlara olsun siyasi farkımız olsa dahi biz tek yürek olmaya her zaman devam edeceğiz." dedi ABD'nin Kudüs ile ilgili skandal kararına tüm yurtta tepki olduğunu belirten Güven, "Çivril meydanlarında ve Türkiye de bütün meydanlarda herkes vatan diyor, millet diyor, soydaşlarımız diyor. Bu birlikteliğimizi  deccal Trump'da,  İsrail de adı ne olursa olsun bilsin görsün çünkü bu millet yıkılmadı yıkılmayacak. Hiçbir zamanda biz bunlara fırsat vermeyeceğiz. "dedi. Bu zulümlerin son bulacağını söyleyen Güven, "Müslümanlar yavaş yavaş uyanmaya başladı. Çanakkale'de olduğu gibi 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi konu vatana kastetmek olunca Müslüman kardeşlerimizle her zaman bir araya geldik ve gelmesini de bileceğiz. onun için hiç boşa heveslenmesinler. karşılarında bu yüce  Türk milletini bulurlar. Çoluğuyla çocuğuyla, genciyle yaşlısıyla bütün dünyaya meydan okuduk. biz 600 sene dünyaya ilim, irfan ve ahlak öğrettik. Kudüs biz Müslümanlar için önemli ilk kıblemiz, efendimizin miraca çıktığı yerdir. Biz Kudüs'ü yahudiye, siyonizme onların rüyasına başkent yapmayacağız, yaptırmayacağız." şeklinde konuştu. Programa ayrıca AK Parti ilçe başkanı Mehmet Kale, MHP İlçe Başkanı Ergun Çiftçi, İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu, Vatan Partisi İlçe Başkanı Nevzat Erim, Saadet Partisi İlçe Başkanı Zühtü Aslan, Memur Sen İlçe Başkanı Cömert Yavuz ve Kamu Sen İlçe Başkanı Erhan Akgöz'de katıldı. Program Çivril ilçe müftüsü'nün okuduğu dua ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.