''Gelin Türkiye İçin Hep Birlikte BİR Olalım''

''Gelin Türkiye İçin Hep Birlikte BİR Olalım''

''Gelin Türkiye İçin Hep Birlikte BİR Olalım''

A+A-

25 Ekim 2017'de Meral Akşener başkanlığında kurulan parti'nin kurucular kurulu üyesi olan Özcan Pehlivanoğlu basın açıklaması gerçekleştirdi. 

Türkiye'nin siyaset açısından bir nefes almaya ihtiyacı var. Siyasetimiz ne yazık ki, tarihte bir çok kez olduğu gibi tıkandı ve üretemez bir hale geldi.

 

Bunları aşarak, vatandaşlarımız için hep birlikte Türkiye'yi rahat, huzurlu, güvenli, mutlu ve daha zengin bir ülke yapmanın yollarını aramamız lazım..

 

İşte şimdi Meral AKŞENER'in liderliğinde kurulan ve benimde kurucularından biri olduğum “İYİ PARTİ” bu hedefleri gerçekleştirmek için yola çıktı...

 

Unutmayın ki, Türkiye hepimizin ülkesi... Üzerine oturduğumuz zenginliklerin verimli kullanılması, sosyal adaletin sağlanması ve hukukun üstünlüğünün gerçekleştirilmesi elimizdedir. Yeter ki, bu doğrultuda kucaklaşalım ve hedefe hep birlikte yürüyelim.

 

Şahsi amaçlarımdan biri olmakla beraber, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve diğer arkadaşlarımın da ortak amacı gelecek nesillere güçlü ve insanca yaşanabilir bir Türkiye bırakmaktır.

 

Bunun önderliğini de, Meral AKŞENER liderliğinde öncelikle kadınlarımız ve gençlerimiz yapmalıdır.

 

Ben umutluyum, sizlerde umutlu olun çünkü bunun için sayısız nedenimiz var. Bu umutlarımızı gerçekleştirmek için ülkesini, milliyetini ve vatanını seven insanlar bir araya geldik... Bu siyasi hareketi sizlerle ele ele tutuşarak, kolkola girerek, sırt sırta vererek büyütüp, Allah'ın izni ile iktidar yapacağız...

 

Bunları yapmak için de, aramızda suni olarak var olan bütün ayrıları gayrıları kaldırdık...

 

Gelin Türkiye için hep birlikte “BİR” olalım...

 

Bu nedenle, partimizin Türkiye'ye ve Türk Milletine hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum.

 

Gayret bizden, destek sizlerden ve takdirde Yüce Allah'tandır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.