''Allah Belediye Başkanımızdan Razı Olsun''

''Allah Belediye Başkanımızdan Razı Olsun''

''Allah Belediye Başkanımızdan Razı Olsun''

A+A-

Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Altınoğlu çiftini ziyaret etti. Ziyarette Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan tekerlekli sandalye isteyen Altınoğlu çiftine ziyaretin ikinci günü tekerlekli sandalye teslim edildi. 

Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekip her gün asker, yaşlı, taziye,  evlerine, doğum yapan vatandaşlara, yeni evli çiftlerin evlerini ziyaret ederek onların mutluluklarını paylaşıyor, hüzünlerine ortak oluyor. Ziyaret ettikleri vatandaşların belediyeden isteklerini de not alan ekipler ilgili birimlere haber vererek çözüme kavuşturuyor.

Ekip, son olarak Aşağı Mahalle’de ikamet eden 90 yaşındaki Yusuf Altınoğlu ve 80 yaşındaki Ismıhan Altınoğlu çiftini ziyaret etti. Ziyaret sırasında 4 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucunda sağ ayağından rahatsız olduğunu yürümekte zorluk çektiğini belirten Ismıhan Altınoğlu, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan tekerlekli sandalye istedi.

İsteği not alan ekip Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a talebi iletti. Hiç gecikmeden talebe cevap veren Başkan Özbaş, aynı ekip ile ziyaretin ikinci günü tekerlekli sandalyeyi Ismahan Altınoğlu’na teslim etti.

Başkan Özbaş’a teşekkür eden Ismahan Altınoğlu, “Allah Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’tan razı olsun. Uzun zamandır çok istiyordum ama elde edemiyordum. Hiç gecikmeden isteğimi yerine getirdi” dedi.

Yapılan hizmetlerin ardından gülen yüzleri görmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Özbaş, “  Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekibimiz yaptıkları ziyaretlerde hemşehrilerimizin mutluluklarını paylaşıyor, hüzünlerine ortak oluyor.  Yaptıkları ziyaretlerde de hemşehrilerimizin sorunlarını ve taleplerini alarak bizlerin gören gözü duyan kulağı oluyorlar. Not ettikleri talepleri ilgili birime aktararak vatandaşlarımızın isteklerini anında yerine getirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.