''330 Günde Bitmesi Bekleniyor''

''330 Günde Bitmesi Bekleniyor''

''330 Günde Bitmesi Bekleniyor''

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı gerçekleşecek olan, Denizli’nin geneline de hitap edecek dev projenin müjdesini Denizli Ak Parti Milletvekili Şahin Tin ile birlikte verdi.  Başkan Gürlesin, “Arsa bedeli dahil, 50-55 milyon civarı maliyetinde, engelsiz yaşam merkezi, Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi bu bölgeye özellikle Denizli’mize enerji verecek. Dev projemizin ihalesine 20 Ekim’de çıkıyoruz. Hedefimiz 330 günde hizmete almak” dedi. Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise “AK Partili bir belediyemizin, 3 yıllık yeni kurulmuş bir belediye olmasına rağmen böyle güzel hizmetleri yapmış olması gurur duyuyorum” diye konuştu.

 

 

Eğitimden kültüre, sanattan spora, turizmden güvenliğe her alanda, projeleriyle farklılık yaratan Pamukkale Belediyesi, yaklaşık maliyeti 50-55 milyon olan dev projesinin inşaatına çok yakında başlıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale’de biten, devam eden ve planlanan projelerle ilgili olarak, Denizli Ak Parti Milletvekili Şahin Tin’le birlikte alan gezisi yaparak, projelerle ilgili bizzat yerlerinde bilgiler aktardı. Belediye Başkanı Gürlesin, Bağbaşı Mahallesi’nde 13 bin metrekare inşaat alanına sahip, adının Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi olacağını ifade ettiği dev projenin, Denizli’nin geneline hitap eden vizyon projelerden biri olduğunu bildirdi.

 

DENİZLİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 

Alanda, Milletvekili Şahin Tin’e detaylı bilgiler aktaran Gürlesin, “Bağbaşı mahallemiz ve bu bölgeye gerçekten büyük bir enerji katacak olan projemizin inşaatını yakında başlayacağız. Sadece bu projemizin maliyeti 50-55 milyon civarındadır. Buradaki dev projemizin en önemli özelliklerinden birisi, engelsiz bir yaşam merkezi olacak olmasıdır. Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi adını koyduğumuz tek ada parselde yaklaşık 13 bin metrekare alan üzerinde içeriği çok zengin olan 800 kişilik ve 200 kişilik çok amaçlı salonlarıyla, nikah salonuyla, konferans salonlarıyla, cep sinemalarıyla, etüt merkezleriyle, spor alanlarıyla, kafeleriyle, içerisinde ki eğitim salonları ile birçok vasfı içinde barındıran ve bu bölgeye özellikle Denizli’mize enerji verecek olan dev projemizin ihalesine 20 Ekim’de çıkıyoruz. Bittiğinde iddia ediyorum sadece Denizli’de yaşayan vatandaşlarımız değil, misafir olarak şehrimize gelenlerinde merakla gezip görmek isteyecekleri bir merkez olacak” dedi.

 

 

GÜRLESİN, “330 GÜNDE BİTMESİ PLANLANIYOR”

 

“Artık her şeyin sonuna geldik. Bir an önce ihaleyi yapıp, hemen kazmayı vurmak istiyoruz” diyen Başkanı Gürlesin, ihaleden sonra 330 günde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Gürlesin, “İnşallah 2018’in sonuna kadar bunun bitirilip, hizmete almayı planlıyoruz. Ben şimdiden halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şahin Tin vekilimize de yoğun temposuna rağmen, bizlerle birlikte projelerimizi inceleme gezisine katıldığı için teşekkür ediyorum. Tabi ki, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, başbakanımız, Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi, bakanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. El ele, gönül gönüle birlikte çalışmanın yansımaları bunlar. Hayalimiz olan bu büyük vizyon projelerimiz hayata geçtiğinde biz de mutlu olacağız. Ben şimdiden yatırımımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

“CESARETLİ YATIRIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise Pamukkale Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan bir çok projeye imza attığını belirterek, Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi’nin bunlardan biri olduğunu ifade etti. “Pamukkale Belediye Başkanımıza bize gururla anlatabileceğimiz projelerinden birini daha bizimle paylaştığı için teşekkür ediyorum” diyen Milletvekili Şahin Tin, “Başkan Gürlesin’e Denizli’ye böyle güzel bir hizmeti kazandırdığından dolayı, ayrıca vizyonu geleceğe bakışı güzel ve cesaretli yatırımlarından dolayı da teşekkür ediyorum. Bizler, önce Türkiye’de, Türkiye’nin vizyonunu geliştiren, büyüten, aslında hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği bir Türkiye haline getiren Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın ardından yürüyen hizmetkârlarız, erleriz. Dolayısıyla Hüseyin başkanımızda aynı düşüncelerle önemli işlere imza atıyor.

Türkiye bugün dünyanın vizyon ülkelerinden, gelişmiş, zengin lider ülkelerinden biri konumunda. Değerli ekonomi bakanımız Nihat Zeybekçi ilk belediye başkanı olduğunda 2004 yılında, Hüseyin Başkanımızda il genel meclisi başkanıydı, dedi ki ‘Denizli vizyon şehir olacak, lider şehir olacak’. Evet o günlerde başlayan yerel yatırımlar, bugün geldiğimiz noktada büyükşehir olduktan sonra da, Pamukkale Belediyesi’nin bugün dev projeleriyle dünyanın merkezine konmak gibi güzel hizmetleri, dev eserleri koyduğunuzu görüyoruz. Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi de bunların en önemlisi.  Pamukkale Belediyemiz gerçekleştirdiği projelerde şunu görüyoruz; Hem nüfus yoğunluğu dağılımını, hem trafikteki yoğunluğunu dikkate alarak ama en önemlisi zengin-fakir bölgesi ayrımı gözetmeksizin her alana dokunuyor. En güzel kısmı bu. AK Partili Denizli milletvekili olarak ve AK Partili bir belediyemizin, 3 yıllık yeni kurulmuş bir belediye olmasına rağmen böyle güzel hizmetleri yapmış olması gurur duyuyorum. Biz bunları zaten Ankara’da dillendiriyoruz. Pamukkale’deki, Denizlimizdeki hizmetler zaten Ankara’da biliniyor. Pamukkale Belediyemiz, oyun parklarıyla, spor sahasıyla, diğer alanlarda ve eğitime vermiş olduğu, hayal bile edilemeyecek projeleri hayata geçiriyor. Sayın Hüseyin Gürlesin başkanımıza çok teşekkür ederiz, tebrik ediyoruz. Başarılarının ve yatırımlarının dev hizmetlerinin devamını diliyoruz. Ben umuyorum ki, bu dev projeleriniz, bundan sonra yapacak olduklarınızın yanında çok aşağıda kalacaktır. Yeni dev sürprizler başkanımızdan bekliyoruz” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.