Zolan: 365 Gün Aynı Sevdayla Herkesin Yanındayız

Zolan: 365 Gün Aynı Sevdayla Herkesin Yanındayız

Kent Konseyi iftarda buluştu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi iftarda bir araya geldi. Kadın, Engelli, Gençlik ve Çocuk Meclisi ile yürütme kurulu üyeleri ve ailelerinin buluştuğu iftara katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Kent Konseyimiz kimin yanında olması gerekiyorsa, kimin ne ihtiyacı varsa orada oluyor" diyerek, meclislerin 365 gün çalıştığını söyledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın, Engelli, Gençlik ve Çocuk Meclisi ile Yürütme Kurulu üyelerinin buluştuğu bir iftar programı düzenledi. Çamlık Hayal Kahvesi'nde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı ve Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar, Gençlik Meclisi Başkanı Zeynep Karakoç, Çocuk Meclisi Başkanı Enes Canyücel, yürütme kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, Kent Konseyi'nin Denizli'nin en genç sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirterek, "Kent Konseyimiz herkesi kucaklayan ve gönüllülük esasına dayanan bir ekip ruhu ile çalışıyor. Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından, artık ilçelerde de yayılmaya başladı. Zaman zaman meclis üyeleri arkadaşlarımızla ilçe ziyaretleri yapacağız ve ilçelerde de Kent Konseyi'ni aktif hale getireceğiz. 2015 yılı sonuna kadar her ilçede aktif hale geleceğiz. Bu sayede daha da büyüyeceğiz" dedi.

 

"Sizlerin yanında olacağız"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, iftarın ardından organizasyona katılarak Kent Konseyi ile bir araya geldi. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, ramazanın en güzel özelliğinin bir araya gelebilmek, herkesin her şeyi birbiriyle paylaşması ve dayanışmanın en üst seviyeye çıkarılması olduğunu söyledi. Başkan Zolan, "Bu yürüyüş sadece ramazan ayına mahsus değil. Kent Konseyimiz kimin yanında olması gerekiyorsa, kimin ne ihtiyacı varsa orada oluyor. Meclislerimiz 12 ay 365 gün boyunca aynı heyecanla, aynı sevdayla herkesin yanında olmaya devam ediyor.

 

Ben emek veren kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah yarınlarımız bu günden daha güzel olur. Sizlerle birlikte Denizlimizde sahip çıkılmayan ve güzelleşmeyen yer kalmasın. Sizler var oldukça bizde sizlerin yanında olacağız" diye konuştu. Başkan Zolan, daha sonra Kent Konseyi üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.