Zeybekler Oryantiring Yarışmasında il ikincisi

Zeybekler Oryantiring Yarışmasında il ikincisi

Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi Oryantiring Gençler (A) Erkek Takımı, 2014-2015 Okul Sporları Gençler (A) Oryantiring yarışmasında il ikincisi olmuştur.

A+A-

Uğur Duhan, Abdülkadir Cen, Mehmet Ali Yazıcı, Tayfun Çetinkünar, Büşra Kiriş, Zennur Kasap, Sultan Yıldırım, Sevim Şaraldı, Fatma Esra Avcık ve Beyza Nur Sarıyıldız’dan oluşan Zeybekler Anadolu Lisesi takımını izci liderleri Derya Özcan ve Saim Özcan rehberlik yapmıştır.

 İzci liderleri Derya Özcan ve Saim Özcan, Oryantiring sporu hakkında şu bilgileri verdiler: “Her türlü arazi ve iklim şartlarında harita ve pusula yardımı ile bir noktadan başka bir noktaya ulaşabilmek için sporcunun fiziki gücünü, taktik ve tekniğini geliştiren, ani ve doğru karar verebilme yeteneğini olgunlaştıran, bireysel veya takım olarak genellikle ormanlık alanda yapılmakla birlikte park ve yeni başlayan sporcular için açık alan ve spor salonlarında yapılabilen bir doğa sporudur”.

Zeybekler Anadolu Lisesi müdürü Dr. Yüksel Marım, “Denizli’de ilk kez düzenlenen bir yarışmada tecrübeli izci liderlerimiz sayesinde okulumuz il ikincisi olmuştur. Okulumuz oryantiring takımını ve takımımızı rehberlik yapan Derya ve Saim Özcan öğretmenlerimizi kutluyorum. Öğrenci başarısında akademik başarılar kadar sosyal etkinliklerinde önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini destekleyeceğini düşündüğümüz bütün etkinliklere katılarak çevremizde “referans okul” olmayı hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.